Informasjon om Telenorkarusellen 2017

Postet av Bratsberg IL - Ski den 10. Jan 2017

Da er det igjen klart for karusellrenn på ski!

Karusellrennene på Bratsberg er åpne for deltakere i alle aldre, med løyper i ulike lengder, tilpasset de ulike aldersgruppene. Vi vil gjerne ha deltakere både i 1-årsklassen og i seniorklassen!

Gjennom skisesongen arrangeres det 6 slike karusellrenn i Bratsberg (med forbehold om at det er skiføre…), alle på torsdager. Deltakeravgiften på 250kr dekker deltakelse i alle rennene, samt premie som deles ut på slutten av sesongen.

Etter rennet er det selvfølgelig servering av varm saft i målområdet, og deretter er det mulig å ta turen innom kaféen. Der selges det kveldsmat til 25kr pr person, og i tillegg vafler og kaffe til hyggelige priser. Dette er en fin plass å møte andre Bratsbergbygg!

Påmelding og henting av startnummer

Påmelding og betaling gjøres vi denne linken: https://registrering.eqtiming.no/?EventUID=33464&lang=norwegian

Frist for forhåndspåmelding er kl 15 torsdag 12. januar. Det vil også være mulig å melde seg på løpsdagen, men det er til stor hjelp for oss dersom så mange som mulig gjør dette på forhånd. Ved påmelding mottar man en faktura som bes betales før første renn. Fint om dere kan fremvise kvittering ved henting av startnummer. Henting av startnummer foregår i idrettshuset fra kl 17.30 på renndagen.

Informasjon om startnummeret

Hver løper får ett startnummer, som benyttes på alle renn. Behold derfor dette startnummeret selv, og skriv gjerne navn bakpå i tilfelle det skulle mistes. På baksiden av startnummeret er det brikker som registrerer start og målgang, og det er veldig viktig at man ikke fjerner disse!

Premiering

Deltakerpremie gitt av Telenor deles ut ved henting av startnummer. I tillegg vil vi ha en egen premieutdeling, antakelig i forbindelse med siste karusellrenn.

Startordning

Siden vi har elektronisk registrering kan løperne starte i tilfeldig rekkefølge, uavhengig av startnummer. Vi legger likevel opp til å la de yngste deltakerne starte først. Første start går omtrent kl 18.

Stilart

Her vil forholdene være med og bestemme, og informasjon komme fortløpende. Første renn blir i fristil.

VELKOMMEN!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.