Kjøp og salg av brukt skiutstyr

Postet av Bratsberg IL - Ski den 3. Nov 2015

Sparebanken har sammen med skiforbundet laget et opplegg for en landsdekkende skibyttedag den 14.11.2015.

Trondheim blir delt i to, med øst og vestsiden av elva.

For østsiden er Freidig alpint, Strindheim og Nidelv ski satt som organisatorer for byttedagen.

Alle kan levere inn skiutstyr for salg i alle størrelser, både alpint og langrenn. Dette gjelder ski, sko, staver, bekleding osv. Det tegnes en kontrakt med de som leverer utstyr hvor pris på utstyret fastsettes.


Innlevering av utstyr foregår i Brøsetveien 164, ved følgende tidspunkt:

Torsdag 12.11 kl 18-21

Fredag 13.11 kl 18-21

Lørdag 14.11 kl 10-12

Salg av utstyr foregår samme sted, lørdag 14.11. kl 12-16.


Benytt sjansen til å få ryddet unna utstyr som dere ikke lengre trenger, eller til å gjøre et kupp til årets sesong!
Årets skisamling i Edsåsdalen

Postet av Bratsberg IL - Ski den 13. Okt 2015

Edsåsdalen
Nå nærmer det seg årets skisamling i Edsåsdalen, og vi må vite hvem som har lyst til å være med.Påmeldingsfristen er fredag 14. oktober.Her følger litt informasjon:Dato for årets samling er som tidligere annonsert 18.-20. november.Avreise er fredag ettermiddag/når det måtte passe den enkelte. Kjøreturen tar i underkant av tre timer.Det blir to treningsøkter lørdag, og én treningsøkt på søndag før vi reiser hjem. Vi håper selvfølgelig på snø og skiføre, men om det ikke slår til blir det (nesten) like morsom barmarkstrening i stedet :)Dersom vi blir mange nok deltakere vil det nok bli anledning til å ta en dukkert i bassenget mellom treningsøktene.Alle måltider er inkludert: Middag fredag kveld - frokost, lunsj og middag lørdag - frokost og lunsj søndag.Skiavdelinga betaler en del av gildet, så prisene blir som følger:
Voksne: 900 kr pr pers.
Barn under 15 år: 450 kr pr pers.Søsken til barn som er med på skitrening er selvfølgelig veldig velkomne til å bli med!Påmelding sendes til ski@bratsberg-il.no, eller formidles til Katrine på annet vis. Si ifra dersom det er noen allergier som vi skal videreformidle til hotellet.Klikk på bildet for å få mer info om Edsåsdalen :)
Mimring fra NM på Bratsberg i 1982

Postet av Bratsberg IL - Ski den 5. Jun 2015

NM-avisa bilde
Skiavdelinga presenterer her et lite tilbakeblikk fra 1982, da det ble arrangert NM i langrenn her på Bratsberg. NM-avisa inneholder blant annet et intervju med bygdas egne NM-håp Arnt Ove og Kristian Magne Dragsten, og artikler om blant annet bygging av Bratsberg Idrettshus, planer om utbygging av boligområder og 2-faseanlegget ved Tillerbrua. Vi finner også løypekart som viser NM-løypene, presentasjoner av datidens langrennshelter og artige tilbakeblikk fra gamle lagsprotokoller.

God lesning!

NMavisa_1.pdf
NMavisa_2.pdf
NMavisa_3.pdf
NMavisa_4.pdf