Bestilling av skibekledning

Postet av Bratsberg IL - Ski den 11. Okt 2021

Da er det klart for bestilling av skibekledning fra Trimtex. Her er det modeller som passer både for de som går tur og for de som trener aktivt, og til både stor og liten.

For å sikre levering før jul må alle bestillinger være mottatt innen 28. oktober!

Trykk her for priser.

Trykk her for å se designet. 

Merk at modellene har byttet navn etter at dette designet ble laget. Gjeldende modellnavn ser dere i prislista, og på Trimtex sine hjemmesider finner dere beskrivelser av de ulike modellene, samt størrelsesguide.

Dersom noen ønsker å prøve størrelser så er det bare å ta kontakt, så skal vi se hva vi får til.

Bestilling eller spørsmål sendes til Cecilie, cmiljeteig@gmail.com.
Høstens skitreninger

Postet av Bratsberg IL - Ski den 21. Sep 2021

Da er høsten her og i uke 40 er det klart for skitrening igjen!

Treningstider:

- tirsdager kl 18.00-19.00: Utendørs trening. Barmark frem til vi får skiføre

- torsdager kl 17.30-18.30: Innendørs styrketrening (tentativt klokkeslett, blir endelig bestemt 4. oktober. Oppstart etter høstferien)

Trenere denne sesongen er Signe Tunaal og Katrine Sandbakk. Litt assistanse fra noen foreldre mottas med glede, og om det er noen som har anledning til å melde seg mer eller mindre fast til dette så setter vi stor pris på det :)

Treningene er åpne for alle medlemmer i Bratsberg IL, fra 2.-klasse og oppover. Treningene organiseres slik at deler av økta er felles for alle, mens gruppa deles i to under andre deler, for å tilpasse litt etter nivå.

Vi bruker Spond som informasjonskanal i forbindelse med treningene, og ber om at alle som ønsker å være med på høstens skitreninger registrerer seg der via denne linken: https://group.spond.com/BBFQK

Inntil vi møtes 5. oktober oppfordrer vi selvfølgelig til aktivitet, og allerede til helga (26. september) er det muligheter for å utfordre seg selv under "Ranheim til topps", et motbakkeløp opp på Solemsvåttan. Barneløpet er 1,5km, og skiavdelinga dekker påmeldingsavgifta til alle våre løpere som stiller der. Meld på selv og ta vare på kvittering.

Søndag 3. oktober arrangerer vi felles søndagstur. Informasjon kommer i Spond, så registrer dere og følg med der :)


Hvis noen har spørsmål så ta gjerne kontakt med Katrine (tlf 995 93 371).Telenorkarusellen 2021 - renn nr 4 18. mars

Postet av Bratsberg IL - Ski den 21. Jan 2021

Torsdag 18. mars står renn nr fire i årets Telenorkarusell for tur! Stilart er fristil, og så fremt det fortsatt er forhold for det vil rennet gjennomføres i alternativ trasé med skicrosselementer underveis. Løypekart ser dere her!

Værmeldinga ser ikke så alt for lovende ut med tanke på å kunne arrangere et femte renn før påske, så muligens blir dette sesongens siste. Derfor avholder vi også premieutdeling torsdag 18. mars. Det vil da deles ut premier både for årets sesong og for fjorårets, som måtte avbrytes så brått og brutalt. Premieutdelingen avholdes i målområdet så snart alle løpere er i mål.

Så tar vi det heller som en skikkelig bonus dersom vi fortsatt har snø og kan arrangere renn også 25. mars.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vi har laget en smittevernplan som beskriver hvordan vi vil ivareta sikkerheten til deltakere, støtteapparat og funksjonærer. Denne ble oppdatert 2. februar, og du kan lese den HER. Denne inneholder også detaljer rundt gjennomføring av rennet. Alle bes lese denne i sin helhet, men her er også en kort oppsummering.

 • Endringer kan bli annonsert på kort frist dersom det pålegges av myndighetene eller Norges Skiforbund.
 • Ingen med symptomer på covid-19 har adgang til arrangementet.
 • Husk god håndhygiene og korrekte hosterutiner.
 • Dersom identifisert smitte påvises i ettertid, kontakt rennleder og smittevernansvarlig.
 • Lytt til annonseringer fra speaker i forhold til starttidspunkter og generell info.
 • Det kan kun være 200 personer til stede på arrangementet, i tillegg til de som er med i arrangørstaben. Derfor er det satt en øvre grense på 100 deltakere, og det stilles krav til at det kun kan være med én voksen pr deltaker.
 • Alle deltakere må forhåndspåmeldes via link til EQ timing. Trykk her for å komme til påmeldingssiden.
 • Startnummer og deltakerpremie fra Telenor deles ut utendørs på renndagen, i tidsrommet 17.30-17.45. Deltakerne beholder samme startnummer på alle renn.
 • Vi er pålagt å føre oversikt over alle som er til stede på arrangementet, og alle må derfor registrere seg ved ankomst. Det vil være oppslag med QR-kode som scannes med mobilkamera og tar deg til et registreringsskjema. Oversikten vil vi lagre i 10 dager og deretter slette.
 • Det vil ikke være kiosksalg ved årets renn.
 • 2 stk toaletter vil være åpne, ved kø, vent utendørs.
 • Premieutdeling vil bli avholdt utendørs etter siste renn. Denne vil foregå uten nærkontakt mellom premieansvarlig og deltakere. Mer informasjon om dette kommer i forkant av arrangementsdagen. Premiene for 2020 kunne vi ikke dele ut på tampen av fjorårssesongen, så disse vil bli delt ut samme kveld.
 • Så fremt snøforhold og Covid-19-forskrifter tillater det vil vi arrangere 6 renn i Telenorkarusellen.
 • Deltakeravgiften på 250kr dekker alle renn.
 • Trykk her for løypekart som viser distansene for de ulike aldersgruppene.
 • Som i fjor vil vi rigge til et skileikområde som vi oppfordrer til å bruke i forkant og/eller etterkant av rennet. Skileikområdet vil være forbeholdt de yngste (barnehagealder) frem til deres start kl 18:00, og deretter vil det være forbeholdt de større barna frem til deres start fra kl 18:15. Frem til kl 18:00 vil de de største barna ha anledning til å gå på ski i løypa og på et eget område på stadion.
 • Generelt, uansett hvor du oppholder deg så bes alle om å vise hensyn og holde avstand.
 • Gjentatte brudd på reglene eller uansvarlig oppførsel vil medføre bortvisning fra arrangementet resten av sesongen.