Skiavdelinga i Bratsberg Idrettslag har arrangert karusellrenn i en årrekke, og i de senere år har disse rennene vært støttet av Telenor, som arrangerer ulike skiaktiviteter under navnet Telenorkarusellen.På våre karusellrenn tar vi imot deltakere i alle aldre, fra de som går sine første metere på ski, til de som har gått på ski i en mannsalder. Rennene passer for alle ambisjonsnivå, og løypelengdene er tilpasset de ulike aldersgruppene.Dersom det er skiforhold til det, så arrangeres det totalt seks karusellrenn gjennom vinteren, alle på torsdager. Det arrangeres renn både i klassisk stil og fristil, og dersom det er nok snø så arrangeres det også skicrossrenn der løypa har innslag av svinger og kuler og innbyr til fart og spenning!

Alle deltakere får selvfølgelig premie; én deltakerpremie gitt av Telenor, som deles ut ved første deltakelse, og én premie som deles ut på premieutdelinga etter at siste renn er unnagjort.


Etter rennet er det mulig å komme inn i idrettshuset, der man kan kjøpe kveldsmat, kaffe og vafler.Skiavdelinga legger ut mer informasjon om Telenorkarusellen når det nærmer seg skisesong, og fortløpende gjennom sesongen.