Telenorkarusellen 2023. Første renn 19. januar.

Postet av Bratsberg IL - Ski den 18. Des 2022

Da kom det heldigvis litt mer snø, og det er igjen fine skiforhold på Bratsberg skistadion. Torsdag 19. januar arrangeres første renn, i fristil. Link til påmelding finner dere lengre ned i denne saken.

Veiledende starttider (avhenger av antall deltakere):

0-5 år: Fra kl 18.00

6-7 år: Fra kl 18.10

8-10 år: Fra kl 18.15

11 år og eldre: Fra kl 18.20

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Da er påmeldingen åpnet for årets Telenorkarusell på Bratsberg skistadion!

Telenorkarusellen er et uhøytidelig skirenn for alle som kan gå på ski, med løypelengder som passer for alle. Trykk her for løypekart. Vi rigger til et skileikområde som vi oppfordrer til å bruke i forkant og/eller etterkant av rennet. Varm saft til alle deltakere ved målgang.

Bratsberg IL arrangerer seks karusellrenn, så fremt forholdene tillater det. Alle renn arrangeres på torsdager, og første renn blir torsdag 19. januar. Startkontingenten på 250kr dekker alle seks renn. Løperne beholder startnummeret sitt og tar med det på hvert renn. Rennstart er kl 18.00. Henting av startnummer i tidtakerbua fra kl 17.30. Første renn går i fristil.

Trykk her for påmelding.

Alle deltakere får premie; først en Telenor-premie ved henting av startnummer (muligens først ved renn nr. 2 hvis vi ikke har fått premiene innen første renn..), og deretter en ny premie i forbindelse med sesongens siste renn.

Vi er så heldige å ha Bratsberg Bygdekvinnelag med på arrangementet - de holder åpen kafé i idrettshuset, slik at man kan avslutte kvelden med noe godt å spise og drikke der.

Velkommen til karusellrenn!

Bestilling av skibekledning

Postet av Bratsberg IL - Ski den 3. Okt 2022

Da er det klart for bestilling av skibekledning fra Trimtex. Her er det modeller som passer både for de som går tur og for de som trener aktivt, og til både stor og liten.

For å sikre levering før jul må alle bestillinger være mottatt innen 25. oktober!

Trykk her for priser.

Trykk her for å se designet. 

Merk at modellene har byttet navn etter at dette designet ble laget. Gjeldende modellnavn ser dere i prislista, og på Trimtex sine hjemmesider finner dere beskrivelser av de ulike modellene, samt størrelsesguide.

Dersom noen ønsker å prøve størrelser så er det bare å ta kontakt, så skal vi se hva vi får til.

Bestilling eller spørsmål sendes til Cecilie, cmiljeteig@gmail.com.

Høstens skitreninger

Postet av Bratsberg IL - Ski den 28. Sep 2022

Da er høsten her og det nærmer seg tid for skitrening igjen! Høstens tilbud i skiavdelinga blir som følger:

2.-4.-klasse: Trening onsdager kl 18.00-19.00. Frem til snøen kommer trenger vi kun treningsklær og gode sko, og gjerne en refleksvest. Treningene vil foregå på stadion og i lysløypa. Første trening er onsdag 19. oktober.

5.-klasse og eldre: Det blir treningssamarbeid med Utleira og Nidelv, og frem til snøen kommer vil treningene foregå med utgangspunkt fra Utleirahallen. Tirsdager og torsdager kl 18.00. Om man også har lyst på onsdagstrening er det fullt lov å delta, men økta blir lagt opp for å passe de minste. Treningene er igang allerede, så det er bare å møte opp :)

Informasjon om treninger kommer fortløpende i Spond, så alle som vil delta på skitreninger må være registrert der. Følg linken om du ikke er registrert allerede: https://group.spond.com/BBFQK

Forøvrig er det ingen treningsavgift, men alle må være medlemmer i idrettslaget.

Om ikke lenge vil det bli mulig å bestille overtrekksklær fra Trimtex i Bratsberg sitt flotte design. Informasjon kommer.
Oppdatert! Klubbmesterskap torsdag 31. mars

Postet av Bratsberg IL - Ski den 15. Mar 2022

Rennsesongen avsluttes med klubbmesterskap torsdag 31. mars. Bratsberg IL og Utleira IL vil avholde klubbmesterskap sammen, og rennet er derfor åpent for alle medlemmer av disse to lagene, i alle aldre. 

Opplegget er som følger:

Påmelding: Trykk her for å komme til påmeldingssiden. Påmeldingssiden er åpen til kl 14.00 på torsdag. Det vil være mulig å melde seg på på stadion før start, men for at utdeling av startnummer skal gå raskt for seg oppfordrer vi til å melde på på forhånd. De som meldte seg på forrige uke trenger ikke registrere seg på nytt.

Henting av startnummer: I rennkontoret i tidsrommet 17.20-17.40.

Start: Fra kl 18.00

Stilart: Fristil

Løypelengder: 

 • Kommer litt an på hvordan vi får kjørt løypa.

Voksenklassen arrangeres som "nullrenn", det vil si at alle går to runder a ca 1km, med en kort pause mellom. Det tas tida på hver runde, og vinneren er den som har mest mulig lik tid på begge runder. 

Premiering: Full premiering i alle klasser. Fine uttrekkspremier blant alle deltakere, og ekstrapremie til kveldens flotteste antrekk

Prikk inn toppformen, ta på finstasen og møt opp på årets klubbmesterskap!


Telenorkarusellen - bonusrenn 10.mars

Postet av Bratsberg IL - Ski den 9. Mar 2022

Vi utnytter det fine skiføret og arrangerer bonusrenn! Rennet går i fristil, og vi prøver å få til ei løype med noen ekstra utfordringer, sånn som sist gang. Start for de minste (0-5 år) kl 18, og like før det tar vi en gjennomgang av dagens løype med de større barna (6 år og eldre).

Velkommen!
Telenorkarusell renn 6 og premieutdeling: 3. mars.

Postet av Bratsberg IL - Ski den 1. Mar 2022

Årets siste offisielle renn i årets Telenorkarusell på Bratsberg arrangeres torsdag 3. mars. Rennet går i fristil. 

Umiddelbart etter rennet blir det også avholdt premieutdeling ute på skiarenaen. Det vil bli salg av kanelboller, kaffe, kake og pølse med brød. All betaling skjer med vipps, til nr 93997.

Bonusrenn: Siden det er så fint skiføre og mange ivrige barn vil vi forlenge karusellsesongen med noen bonusrenn. Hvor mange det blir får vi se, så følg med på hjemmesida fra uke til uke.

Velkommen skal dere være!

Telenorkarusell renn 5: 17. februar

Postet av Bratsberg IL - Ski den 15. Feb 2022

Stilart på denne ukens renn er klassisk.

Nye deltakere kan melde seg på HER!

På samme lenke kan de som er interesserte i det finne ut hvor fort de har gått.

Felles oppvarming for barn i skolealder fra kl 17.45. Finn damene med oransje vest og bli med dem :)

Velkommen!


NB! Uke 8 blir det ikke karusellrenn pga vinterferien. Sesongens siste renn, med premietudeling, blir altså torsdag 3. mars.

Bratsbergstafetten 2023- NY DATO: onsdag 15. mars

Postet av Bratsberg IL - Ski den 9. Feb 2022

Da er det satt ny dato for Bratsbergstafetten 2023; onsdag 15. mars. Da håper vi at skiføret er på sitt beste hos oss, og at dere fortsatt har lyst til å delta på stafett. 

De som var påmeldt gjennom eqtiming i utgangspunktet er fortsatt påmeldt. Dere som har meldt på lag der kan gå inn å gjøre endringer på lagene. Vi har selvsagt forståelse for at noen ikke kan stille når datoen er endret. Dere som må melde av ett eller flere lag, gir beskjed om dette, helst i god tid og senest søndag 12.mars, så krediteres klubbene for avmeldte lag.

De klubbene som har meldt seg på gjennom Sportsadmin/Klubbadmin må registrere lag på nytt, gjennom rett system, som er eqtiming. Følg linken som ligger under bildet på sida her, eller i terminlista. Link til påmelding

Løypekart

Arenakart

Frist for påmelding er søndag 12. mars kl 23.59. Påmeldingslinken kan også benyttes for etteranmelding og for å endre lagoppstilling, helt frem til kl 12.00 på renndagen.

Rennkontoret finner dere i tidtakerbygget ved stadion, og dette åpner kl 17.00.

VIKTIG INFORMASJON OM STARTNUMMER: 

Startnumrene har tidtakerstrips på bryst og rygg. Disse bør ikke bøyes unødig. Det er tre forskjellige reklamer på numrene:

1. etappe med "LØPLABBET"

2. etappe med "MESTERBLIKK"

3. etappe med "MAINTECH"

Brikkene i numrene er definert til etappene, så kun "MainTech"-nummeret kan utløse målgang. Likeledes kan kun "LØPLABBET"-nummeret utløse 1.veksling og gi etappetid til 1.etappe og starttid til 2. etappe. Det er derfor SVÆRT viktig at løperne har riktig nummer.

Løperne skal levere fra seg startnumrene før de forlater vekslings-/målområdet.

STARTTIDER:

G8-10: 18.00

J8-10: 18.02

G11-12: 18.20

J11-12: 18.22

G/J15-16: 19.00

G13-14: 19.02

J13-14: 19.04

Estimert tid for premieutdeling:

G/J8-10: 18.45

GJ11-12: 19.30

G/J13-16: 20.00

Premieutdeling avholdes inne i Bratsberg Idrettshus.

PARKERING:

Parkering ved stadion og ellers på anviste plasser. Parkeringsavgift på kr 70 betales med VIPPS til nr 93997. De som skal betale med VIPPS kan gjerne gjøre det i forkant, og vise kvittering ved ankomst.


Telenorkarusell renn 4: 10. februar

Postet av Bratsberg IL - Ski den 8. Feb 2022

Denne ukens renn går i fristil.

Nye deltakere kan melde seg på HER!

På samme lenke kan de som er interesserte i det finne ut hvor fort de har gått.

Felles oppvarming for barn i skolealder fra kl 17.45. Finn damene med oransje vest og bli med dem :)

Velkommen!
Telenorkarusell renn 3 - 3. februar

Postet av Bratsberg IL - Ski den 30. Jan 2022

Renn nummer 3 går i klassisk stil.

Link til påmeldingsside finer du HER. Nye deltakere kan hente startnummer i tidsrommet 17.30-17.45.

Som alltid blir det mulig å leke seg i skileikbakken, og kl 18.00-18.15 blir det felles oppvarmingsøvelser for alle i skolealder som har lyst til det.

Starttider:

0-6 år: Fra kl 18.

7 år og eldre: Fra kl 18.15.

Velkommen!

Telenorkarusell renn 2: 27. januar

Postet av Bratsberg IL - Ski den 24. Jan 2022

Stilart på renn nummer 2 er fristil.

Nye deltakere kan melde seg på HER, og hente startnummer i tidsrommet 17.30-17.45.

Som alltid blir det mulig å leke seg i skileikbakken, og kl 18.00-18.15 blir det felles oppvarmingsøvelser for alle i skolealder som har lyst til det.

Starttider:

0-6 år: Fra kl 18.

7 år og eldre: Fra kl 18.15.

Velkommen!
Bratsbergsprinten søndag 30. januar

Postet av Bratsberg IL - Ski den 23. Jan 2022

Søndag 30. januar arrangerer vi Bratsbergsprinten på Bratsberg skistadion.

Bratsbergsprinten går i fristil, i ei løpe på ca 1,5km. Alle løpere går prolog og 3 heat. Hvert heat består av inntil seks løpere. De to beste i hvert heat rykker opp, og de to siste rykker ned. På denne måten får altså alle gå like mange heat, og mot mest mulig jevngode løpere. Vi håper det vi gi mange spennende oppgjør! Tidtaking kun i prologen.

Det er en kvinneklasse og en herreklasse, alder 15-20 år.

Påmelding via minidrett.no innen fredag 28. januar kl 23.59. Etteranmelding på arrangementsdagen til dobbel startkontingent.

Premiering: Kun uttrekkspremier i begge klasser - like vinnermuligheter for alle.

Rennkontoret er åpent fra kl 9.00.

Prologen starter kl 10.00. Startlister og fullstendig tidsplan kommer her på lørdag.


Telenorkarusellen 2022

Postet av Bratsberg IL - Ski den 10. Jan 2022

Vi prøver igjen! Påmeldingen til årets Telenorkarusell er igjen åpen, og vi håper at det blir mulig å arrangere første renn torsdag 20. januar. Stilart på første renn er klassisk.

Påmelding gjør du HER! Alle som skal delta melde seg på her på forhånd.

Telenorkarusellen er et uformelt skirenn for alle som kan gå på ski. Trykk her for løypekart, som viser distansene for de ulike aldersgruppene.

Her er noen føringer med hensyn til smittevern, samt litt praktisk info:

 • Endringer kan bli annonsert på kort frist dersom det pålegges av myndighetene eller Norges Skiforbund.
 • Ingen med symptomer på covid-19 har adgang til arrangementet.
 • Husk god håndhygiene og korrekte hosterutiner.
 • Dersom identifisert smitte påvises i ettertid, kontakt rennleder og smittevernansvarlig (Sindre Sandbakk, tlf 95140537).
 • Lytt til annonseringer fra speaker i forhold til starttidspunkter og generell info. 
 • Startnummer og deltakerpremie fra Telenor deles ut gjennom skyvevindu på rennkontoret på renndagen, i tidsrommet 17.30-17.45. Hold avstand i køa. Kun arrangører har adgang til å gå inn på rennkontoret.
 • Deltakerne beholder samme startnummer på alle renn.
 • Inntil videre vil det ikke være kiosksalg, men det deles ut varm saft ved målgang
 • 2 stk toaletter vil være åpne. Ved kø, vent utendørs.
 • Premieutdeling vil bli avholdt utendørs etter siste renn.  Mer informasjon om dette kommer i forkant av arrangementsdagen. 
 • Så fremt snøforhold og Covid-19-forskrifter tillater det vil vi arrangere 6 renn i Telenorkarusellen.
 • Deltakeravgiften på 250kr dekker deltakelse på alle renn. Alle får deltakere får deltakerpremie fra Telenor, i tillegg til årets karusellpremie som deles ut ved siste renn.
 • Vi rigger til et skileikområde som vi oppfordrer til å bruke i forkant og/eller etterkant av rennet. Skileikområdet vil være forbeholdt de yngste (barnehagealder) frem til deres start kl 18:00, og deretter vil det være forbeholdt de større barna frem til deres start fra kl 18:15. Felles oppvarming for skolebarna med start kl 17.40 for de som ønsker det.
 • Generelt, uansett hvor du oppholder deg så bes alle om å vise hensyn og holde avstand.
 • Gjentatte brudd på reglene eller uansvarlig oppførsel vil medføre bortvisning fra arrangementet resten av sesongen.