Program for skisamlinga i Edsåsdalen

Postet av Bratsberg IL - Ski den 14. Nov 2016

Da nærmer det seg avreise til skisamling i Edsåsdalen. Det har kommet bra med snø i Edsåsdalen, og i helga åpnet de skiløypene. I lysløypa er det preparert 3,5km for klassisk og 1,2km for skøyting. I tillegg har de 10km klassiskspor uten lys. Herlig!

Vi håper alle har skiutstyret i orden. Om skiene er litt korte er ikke det så farlig, men riktig stavlengde er desto viktigere!

Siden de fleste antakelig kjører etter endt arbeidsdag på fredag blir det servert middag så sent som kl 19.30 på fredag.

Ellers er programmet som følger:

Lørdag:

Frokost kl. 08.00

1. økt kl. 10.00, skøyting

Lunsj kl. 13.00

2. økt kl. 15.00, klassisk

Middag kl. 18.00

Sosialt.

På kvelden er det tid og moro om vi får til noe leik, spill, quiz "what ever", som store og små kan gjøre sammen. Her er det mulighet å bidra med noe for de som føler kallet.

Søndag:

Frokost kl. 08.00

Ski kl. 10.00, klassisk/skøyting (det ser vi litt an)

Lunsj kl. 13.00

Avreise.


For de som ikke har vært der før er det kanskje kjekt å vite at:

- Sengetøy og håndduker er på rommene, men ta med ekstra badehåndklær for bassengbruk. Det er et lite basseng på hotellet, som man kan benytte mellom øktene.

- Det hender at det er ganske kaldt i Edsåsdalen. Ta med votter i tillegg til skihansker, da ungene ofte blir kalde på henda.

- Lysløypa og et lite skitrekk er rett utafor hotellet.

- De som er mer enn tre i familien har fått tildelt to rom med et kjøkken mellom. Dørene mellom er i utgangspunktet stengt, men for 400kr kan man få åpnet disse og dermed få tilgang til et eget lite kjøkken, og ha mulighet til å gå mellom rommene. Dette får hver enkelt familie avtale og gjøre opp direkte med hotellet.


Dette blir bra - vi glær oss :)


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.