Telenorkarusellen 2016

Postet av Bratsberg IL - Ski den 13. Jan 2016

Dato for sesongens første arrangement i Telenorkarusellen er torsdag 28. januar. Om det blir skiføre til da vites ikke, men arrangement blir det uansett!

Arrangementet er åpent for barn, ungdom og voksne i alle aldre - vi har løypelengder som skal passe de fleste. Planen er å gjennomføre totalt seks arrangement, så får tiden vise hvor mange arrangement som kan gjennomføres med ski på beina. Dersom det ikke er snø vil vi kjøre et slags terrengløp med poster som deltakerne skal finne.

Påmelding foregår ved å fylle ut skjemaet som ligger her. Man blir da påmeldt til alle arrangementene. Påmeldingsavgiften er 200 kr, og dekker alle arrangementene. Dette betales kontant ved første arrangement. Da får man utdelt et startnummer som man beholder gjennom hele sesongen. Dette festes med sikkerhetsnåler fremme på magen. Pass på at tidtakerbrikkene på baksida av nummeret ikke blir ødelagt.

Etter endt sesong blir det premieutdeling i idrettshuset, men allerede på første arrangement får alle deltakere i tillegg en deltakerpremie fra Telenor.

Mer informasjon om stilart (klassisk/skøyting/sko) og oppmøtetidspunkt kommer når vi får sett an føreforhold. Men sett av torsdag 28. januar!

Velkommen!Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.