Telenorkarusellen 2023. Første renn 19. januar.

Postet av Bratsberg IL - Ski den 18. Des 2022

Da kom det heldigvis litt mer snø, og det er igjen fine skiforhold på Bratsberg skistadion. Torsdag 19. januar arrangeres første renn, i fristil. Link til påmelding finner dere lengre ned i denne saken.

Veiledende starttider (avhenger av antall deltakere):

0-5 år: Fra kl 18.00

6-7 år: Fra kl 18.10

8-10 år: Fra kl 18.15

11 år og eldre: Fra kl 18.20

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Da er påmeldingen åpnet for årets Telenorkarusell på Bratsberg skistadion!

Telenorkarusellen er et uhøytidelig skirenn for alle som kan gå på ski, med løypelengder som passer for alle. Trykk her for løypekart. Vi rigger til et skileikområde som vi oppfordrer til å bruke i forkant og/eller etterkant av rennet. Varm saft til alle deltakere ved målgang.

Bratsberg IL arrangerer seks karusellrenn, så fremt forholdene tillater det. Alle renn arrangeres på torsdager, og første renn blir torsdag 19. januar. Startkontingenten på 250kr dekker alle seks renn. Løperne beholder startnummeret sitt og tar med det på hvert renn. Rennstart er kl 18.00. Henting av startnummer i tidtakerbua fra kl 17.30. Første renn går i fristil.

Trykk her for påmelding.

Alle deltakere får premie; først en Telenor-premie ved henting av startnummer (muligens først ved renn nr. 2 hvis vi ikke har fått premiene innen første renn..), og deretter en ny premie i forbindelse med sesongens siste renn.

Vi er så heldige å ha Bratsberg Bygdekvinnelag med på arrangementet - de holder åpen kafé i idrettshuset, slik at man kan avslutte kvelden med noe godt å spise og drikke der.

Velkommen til karusellrenn!Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.