Høstens skitreninger

Postet av Bratsberg IL - Ski den 21. Sep 2021

Da er høsten her og i uke 40 er det klart for skitrening igjen!

Treningstider:

- tirsdager kl 18.00-19.00: Utendørs trening. Barmark frem til vi får skiføre

- torsdager kl 17.30-18.30: Innendørs styrketrening (tentativt klokkeslett, blir endelig bestemt 4. oktober. Oppstart etter høstferien)

Trenere denne sesongen er Signe Tunaal og Katrine Sandbakk. Litt assistanse fra noen foreldre mottas med glede, og om det er noen som har anledning til å melde seg mer eller mindre fast til dette så setter vi stor pris på det :)

Treningene er åpne for alle medlemmer i Bratsberg IL, fra 2.-klasse og oppover. Treningene organiseres slik at deler av økta er felles for alle, mens gruppa deles i to under andre deler, for å tilpasse litt etter nivå.

Vi bruker Spond som informasjonskanal i forbindelse med treningene, og ber om at alle som ønsker å være med på høstens skitreninger registrerer seg der via denne linken: https://group.spond.com/BBFQK

Inntil vi møtes 5. oktober oppfordrer vi selvfølgelig til aktivitet, og allerede til helga (26. september) er det muligheter for å utfordre seg selv under "Ranheim til topps", et motbakkeløp opp på Solemsvåttan. Barneløpet er 1,5km, og skiavdelinga dekker påmeldingsavgifta til alle våre løpere som stiller der. Meld på selv og ta vare på kvittering.

Søndag 3. oktober arrangerer vi felles søndagstur. Informasjon kommer i Spond, så registrer dere og følg med der :)


Hvis noen har spørsmål så ta gjerne kontakt med Katrine (tlf 995 93 371).

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.