Bestilling av treningsklær

Postet av Bratsberg IL - Ski den 9. Okt 2019

Det er mulig å bestille klær fra vår Trimtex-kolleksjon i høst også. Kolleksjonen finner dere her: Trimtex-kolleksjon ski. Kolleksjonen er omtrent som tidligere år, men med noen oppgraderinger: Luene fikk en oppgradering i fjor, og har nå fôr i merinoull. Det finnes også en racing-lue for de som blir varme i toppen, og et pannebånd med fôr i merinoull. Modellen som heter Aviator er nå erstattet av en forbedret utgave som heter Ace, men prisen skal være den samme.

Årets prisliste finner dere her: Prisliste Trimtex 2019

Tilgjengelige juniorstørrelser er 130-160. Voksenmodellene finnes i str XS-XXXL. Luer og pannebånd finnes i str 56-59 cm. Er dere usikker på valg av størrelse så begynner det å finnes noen eksemplarer i bygda nå, så det vil nok la seg gjøre å få gode råd. Det er bare å spørre!

Og siden dette er spesialdesign, så er det en forutsetning at vi får inn minst 5 bestillinger på en gitt modell for at den skal produseres. Av den grunn vil det heller ikke være mulig å bestille disse klærne ellers gjennom året.

For at vi skal være sikre på å få levert klærne til jul (det er jo fine julegaver, dette), så er det viktig at alle bestillinger formidles til Katrine (katrine.sandbakk@gmail.com) innen 28. oktober!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.