Oppstart skitrening

Postet av Bratsberg IL - Ski den 18. Sep 2019

Høsten er her og da er det tid for skitrening igjen!

Vi starter opp igjen med barmarkstrening for de som er født i 2012 og tidligere. Nå før høstferien blir treningene torsdag 26. september og torsdag 3. oktober, kl 18-19. Etter høstferien blir fast treningstidspunkt tirsdager kl 18-19, sånn som vi har hatt før. Oppmøte på grusbanen. Ta på gode joggesko og gjerne en refleksvest.

Signe og Iver er med som trenere i år også, med Sara som fast vikar. Vi er veldig glade for at de tar på en ny sesong! Etter høstferien vil Katrine være trener for de eldste, det vil si 5.-klasse og eldre.

Vi vet at det enda er litt igjen av fotballsesongen for flere, og at mange har nok med det, men for de som har anledning til det så ønsker vi å få gjennomført et par treninger også før høstferien. Rett og slett for at særlig de nye skal få vært med på mer enn ei trening før påmeldingsfristen til skisamlinga. Mer info om dette kommer, men vi kan jo nevne datoene først som sist: Skisamlinga i Edsåsdalen foregår 22.-24. november, og påmeldingsfristen er 20. oktober.

Informasjon om skitreninger blir lagt ut på facebook-gruppa "Bratsberg ski". 

Håper å se mange på skitrening!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.