Snart avreise til Edsåsdalen - her er tidsskjema og nyttig informasjon!

Postet av Bratsberg IL - Ski den 16. Nov 2018

Da nærmer det seg avreise til skisamling i Edsåsdalen. Siste nytt om skiforholdene er at de har 800m med preparerte løyper for skøyting pr i dag, og med kuldegrader i vente de neste dagene får de forhåpentligvis preparert enda noen meter.. 

Ber dere likevel ta med joggesko, i tilfelle vi må spe på med litt barmarkstrening.


Her er litt info om skisamlinga:

Fredag:

Avreise når det passer hver enkelt. Middag serveres på Köja kl 19-20.

Lørdag:

Frokost kl. 07.30

1. økt kl. 09.30

Lunsj kl. 13.00

2. økt kl. 15.00

Middag kl. 18.00

Sosialt.

På kvelden er det moro om vi får til noe leik, spill, quiz eller liknende som store og små kan gjøre sammen. Her er det mulighet til å bidra med noe for de som føler seg kallet.

Søndag:

Frokost kl. 07.30

Trening kl. 09.30

Lunsj kl. 12.00

Avreise.


Noe nyttig info:

- Sengetøy og håndduker er på rommene, men ta med ekstra badehåndklær for bassengbruk. Det er et lite basseng på hotellet, som man kan benytte mellom øktene.

- Det hender at det er ganske kaldt i Edsåsdalen. Ta med votter i tillegg til skihansker, da ungene ofte blir kalde på henda. 

- Lysløypa og et lite skitrekk er rett utafor hotellet. 

- De som er mer enn tre i familien har fått tildelt to rom med et kjøkken mellom. Dørene mellom er i utgangspunktet stengt, men for 400 kr kan man få åpnet disse og dermed få tilgang til et eget lite kjøkken, og ha mulighet til å gå mellom rommene. Dette får hver enkelt familie avtale og gjøre opp direkte med hotellet.

Dette blir bra - vi glær oss :)


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.