Telenorkarusellen 2018 - første renn arrangeres torsdag 11. januar

Postet av Bratsberg IL - Ski den 2. Jan 2018

Med nydelige skiforhold er det en glede å ønske velkommen til Telenorkarusellen 2018!

Karusellrennene på Bratsberg er åpne for deltakere i alle aldre. Vi har løyper i ulike lengder, tilpasset de ulike aldersgruppene. Vi vil gjerne ha deltakere både i 1-årsklassen og i seniorklassen!

Gjennom skisesongen arrangeres det 6 karusellrenn i Bratsberg (med forbehold om at det er skiføre…), alle på torsdager. Deltakeravgiften på 250kr dekker deltakelse i alle rennene, deltakerpremie fra Telenor som deles ut ved henting av startnummer, samt premie som deles ut på slutten av sesongen.

Etter rennet får man varm saft i målområdet, og deretter er det mulig å ta kveldsmaten inne i kaféen. Der selges det brød med pålegg, pølser og vafler. I kiosken tar vi imot kontanter, men ser gjerne at dere betaler via VIPPS, nr 93997.

Påmelding og henting av startnummer

Påmelding og betaling gjøres vi denne linken: Påmelding

Frist for forhåndspåmelding er kl 15 torsdag 11. januar. Ved påmelding mottar man en faktura som bes betales før første renn. Henting av startnummer foregår i idrettshuset fra kl 17.15 på renndagen.

Informasjon om startnummeret

Hver løper får ett startnummer, som benyttes på alle renn. Ta godt vare på dette, og skriv gjerne navn bakpå i tilfelle det skulle mistes. På baksiden av startnummeret er det brikker som registrerer start og målgang, og det er veldig viktig at man ikke fjerner eller bretter disse!

Premiering

Deltakerpremie gitt av Telenor deles ut ved henting av startnummer. I tillegg vil vi ha en egen premieutdeling, antakelig i forbindelse med siste karusellrenn.

Startordning

Siden vi har elektronisk registrering kan løperne starte i tilfeldig rekkefølge, uavhengig av startnummer. Vi legger likevel opp til å la de yngste deltakerne starte først. Første start går omtrent kl 18.

Løypekart finner dere her: Løypekart

Stilart

Her vil forholdene være med og bestemme, og informasjon komme fortløpende. Første renn blir i klassisk stil.


VELKOMMEN!Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.