Informasjon om skisamlinga i Edsåsdalen

Postet av Bratsberg IL - Ski den 9. Nov 2017

Da nærmer det seg avreise til skisamling i Edsåsdalen. Om det bli ski vet vi riktignok enda ikke, men samling blir det i alle fall! 

Vi håper dere alle har skiutstyret i orden, i tilfelle det blir skiføre. Og hvis skiføret uteblir så skal vi likevel få til noen fine barmarksøkter.

Her er litt info om skisamlinga:

Siden de fleste antakelig kjører etter endt arbeidsdag på fredag blir det servert middag så sent som kl 19.30 på fredag. 

Ellers er programmet som følger:

Lørdag:

Frokost kl. 08.00

1. økt kl. 10.00

Lunsj kl. 13.00

2. økt kl. 15.00

Middag kl. 18.00

Sosialt.

På kvelden er det tid og moro om vi får til noe leik, spill, quiz.. som store og små kan gjøre sammen. Her er det mulighet til å bidra med noe for de som føler kallet.

Søndag:

Frokost kl. 08.00

Trening kl. 10.00

Lunsj kl. 13.00

Avreise.


Noe nyttig info:

- Sengetøy og håndduker er på rommene, men ta med ekstra badehåndklær for bassengbruk. Det er et lite basseng på hotellet, som man kan benytte mellom øktene.

- Det hender at det er ganske kaldt i Edsåsdalen. Ta med votter i tillegg til skihansker, da ungene ofte blir kalde på henda. 

- Lysløypa og et lite skitrekk er rett utafor hotellet. Vi håper det blir føre til å bruke det :)

- Om det blir barmarkssamling så ta med gode sko til trening, gjerne to par. Gore-tex er nok en fordel.

- De som er mer enn tre i familien har fått tildelt to rom med et kjøkken mellom. Dørene mellom er i utgangspunktet stengt, men for 400kr kan man få åpnet disse og dermed få tilgang til et eget lite kjøkken, og ha mulighet til å gå mellom rommene. Dette får hver enkelt familie avtale og gjøre opp direkte med hotellet.

Dette blir bra - vi glær oss :)


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.