Bestilling av skibekledning

Postet av Bratsberg IL - Ski den 6. Sep 2017

Vinteren og skisesongen nærmer seg, og da er det kanskje noen som trenger noe nytt treningstøy. I fjor inngikk vi avtale med Trimtex om klubbekledning. Vi har fått veldig gode tilbakemeldinger på klærne, både når det gjelder design og funksjonalitet. Friidretten valgte å gå for samme design, og etter denne løpesesongen vi kan trygt si at de fleste i løpemiljøet rundt Trondheim vet hvordan Bratsberg-drakten ser ut :)

Dette er klær som kan brukes store deler av året, og kan kjøpes av alle lagets medlemmer.

For å være sikre på å få klærne levert før jul må vi sende inn bestilling innen søndag 1. oktober. De som skal ha noe bes sende en oversikt med ønsket modell og størrelse til ski@bratsberg-il.no, så blir det sendt felles bestilling.

Kolleksjonen finner dere her: Kolleksjon Bratsberg IL

Og prislisten finner dere her: Prisliste Trimtex

Litt om plaggene:

Trainer Plus er gode overtrekksklær for barn, og voksne som vil ha litt varmere klær. Disse er mer fôret enn modellene Aviator og Element, som er egnet for høyere aktivitet.

Ambition er konkurransedressen, og finnes både som todelt og heldress til voksne, og kun todelt til junior.

Storm Down Jacket er ei dunjakke som tåler mer nedbør enn mange andre dunjakker. Den er svart, med "Bratsberg IL" på ryggen og idrettslagets logo på brystet.

Flex shirt og hoodie er gensere henholdsvis med og uten hette. Disse er i teknisk stoff. Fin fritidsgenser, eller som et mellomlag.

Barnestørrelsene starter på str 130.

Klærne er litt små, så gå heller en størrelse opp enn ned dersom du er usikker. Og hvis noen ønsker å prøve størrelser, så kan vi prøve å formidle kontakt med noen som har klær fra kolleksjonen :)


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.