Telenorkarusellen 2019 - informasjon om påmelding

Postet av Bratsberg IL - Ski den 4. Jan 2019

Vi venter fortsatt på skiføret, men påmeldingen har åpnet, og her finner dere lenke til påmeldingssiden, i tillegg til annen informasjon som er gitt tidligere.

Karusellrennene på Bratsberg er åpne for deltakere i alle aldre. Vi har løyper i ulike lengder, tilpasset de ulike aldersgruppene. Vi vil gjerne ha deltakere både i 1-årsklassen og i seniorklassen!

Gjennom skisesongen arrangeres det 6 karusellrenn i Bratsberg (med forbehold om at det er skiføre), alle på torsdager. Deltakeravgiften på 250kr dekker deltakelse i alle rennene, deltakerpremie fra Telenor som deles ut ved henting av startnummer, samt premie som deles ut på slutten av sesongen.

Etter rennet får man varm saft i målområdet, og deretter er det mulig å ta kveldsmaten inne i kaféen. Der selges det kveldsmat, vafler og kaffe. I kiosken kan du betale med kontanter eller VIPPS (nr 93997).


Påmelding og henting av startnummer

Trykk her for å komme til påmelding for til årets karusellrenn!

Henting av startnummer foregår i idrettshuset fra kl 17.15 på renndagen.


Informasjon om startnummeret

Hver løper får ett startnummer, som benyttes på alle renn. Ta godt vare på dette, og skriv gjerne navn bakpå i tilfelle det skulle mistes. På baksiden av startnummeret er det brikker som registrerer start og målgang, og det er veldig viktig at man ikke fjerner eller bretter disse!


Premiering

Deltakerpremie fra Telenor deles ut ved henting av startnummer. I tillegg vil vi ha en egen premieutdeling, antakelig i forbindelse med siste karusellrenn.


Startordning

Siden vi har elektronisk registrering kan løperne starte i tilfeldig rekkefølge, uavhengig av startnummer. Vi legger likevel opp til å la de yngste deltakerne starte først. Første start går omtrent kl 18.


Stilart

Her vil forholdene være med og bestemme, og informasjon komme fortløpende. Når snøforholdene tillater det vil vi legge inn skicrosselementer i løypa, det vi si svinger, kuler og andre utfordringer.


VELKOMMEN!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.