Telenorkarusellen - andre renn torsdag 2. februar

Postet av Bratsberg IL - Ski den 30. Jan 2023

Det har kommet mye nedbør den siste tiden, og heldigvis som snø de siste timene. Det er mye vann nede på stadion, men fint lengre opp i løypa. Vi får se hva slags nedbør og temperaturer vi får frem mot torsdag, men som det ser ut nå så skal vi få til renn denne uka - dog muligens med alternativ trasé. Stilart er klassisk. I og med at vær og føre er litt uforutsigbart så oppfordrer vi til å følge med her for oppdatert informasjon helt frem til rennstart.

Nye deltakere finner link til påmelding lengre nedpå denne sida.

Veiledende starttider (avhenger av antall deltakere):

0-5 år: Fra kl 18.00

6-7 år: Fra kl 18.10

8-10 år: Fra kl 18.15

11 år og eldre: Fra kl 18.20

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Telenorkarusellen er et uhøytidelig skirenn for alle som kan gå på ski, med løypelengder som passer for alle. Trykk her for løypekart. Vi rigger til et skileikområde som vi oppfordrer til å bruke i forkant og/eller etterkant av rennet. Varm saft til alle deltakere ved målgang.

Bratsberg IL arrangerer seks karusellrenn, så fremt forholdene tillater det. Startkontingenten på 250kr dekker alle seks renn. Løperne beholder startnummeret sitt og tar med det på hvert renn. Rennstart er kl 18.00. Henting av startnummer i tidtakerbua fra kl 17.30.

Trykk her for påmelding.

Alle deltakere får premie; først en Telenor-premie ved henting av startnummer, og deretter en ny premie i forbindelse med sesongens siste renn.

Vi er så heldige å ha Bratsberg Bygdekvinnelag med på arrangementet - de holder åpen kafé i idrettshuset, slik at man kan avslutte kvelden med noe godt å spise og drikke der. De tilbyr sunn og god kveldsmatbuffet, og vi anbefaler å ta turen innom!

Velkommen til karusellrenn!



Telenorkarusellen utsatt inntil skiføret er tilbake

Postet av Bratsberg IL - Ski den 25. Jan 2023

Regn og mildvær har tæret på skiføret i Bratsberg. Telenorkarusellen må utsettes til skiføret er tilbake. Følg med her på hjemmesida for oppdateringer.