Oppdatert! Klubbmesterskap torsdag 31. mars

Postet av Bratsberg IL - Ski den 15. Mar 2022

Rennsesongen avsluttes med klubbmesterskap torsdag 31. mars. Bratsberg IL og Utleira IL vil avholde klubbmesterskap sammen, og rennet er derfor åpent for alle medlemmer av disse to lagene, i alle aldre. 

Opplegget er som følger:

Påmelding: Trykk her for å komme til påmeldingssiden. Påmeldingssiden er åpen til kl 14.00 på torsdag. Det vil være mulig å melde seg på på stadion før start, men for at utdeling av startnummer skal gå raskt for seg oppfordrer vi til å melde på på forhånd. De som meldte seg på forrige uke trenger ikke registrere seg på nytt.

Henting av startnummer: I rennkontoret i tidsrommet 17.20-17.40.

Start: Fra kl 18.00

Stilart: Fristil

Løypelengder: 

  • Kommer litt an på hvordan vi får kjørt løypa.

Voksenklassen arrangeres som "nullrenn", det vil si at alle går to runder a ca 1km, med en kort pause mellom. Det tas tida på hver runde, og vinneren er den som har mest mulig lik tid på begge runder. 

Premiering: Full premiering i alle klasser. Fine uttrekkspremier blant alle deltakere, og ekstrapremie til kveldens flotteste antrekk

Prikk inn toppformen, ta på finstasen og møt opp på årets klubbmesterskap!

Telenorkarusellen - bonusrenn 10.mars

Postet av Bratsberg IL - Ski den 9. Mar 2022

Vi utnytter det fine skiføret og arrangerer bonusrenn! Rennet går i fristil, og vi prøver å få til ei løype med noen ekstra utfordringer, sånn som sist gang. Start for de minste (0-5 år) kl 18, og like før det tar vi en gjennomgang av dagens løype med de større barna (6 år og eldre).

Velkommen!Telenorkarusell renn 6 og premieutdeling: 3. mars.

Postet av Bratsberg IL - Ski den 1. Mar 2022

Årets siste offisielle renn i årets Telenorkarusell på Bratsberg arrangeres torsdag 3. mars. Rennet går i fristil. 

Umiddelbart etter rennet blir det også avholdt premieutdeling ute på skiarenaen. Det vil bli salg av kanelboller, kaffe, kake og pølse med brød. All betaling skjer med vipps, til nr 93997.

Bonusrenn: Siden det er så fint skiføre og mange ivrige barn vil vi forlenge karusellsesongen med noen bonusrenn. Hvor mange det blir får vi se, så følg med på hjemmesida fra uke til uke.

Velkommen skal dere være!