Oppdatert! Klubbmesterskap torsdag 31. mars

Postet av Bratsberg IL - Ski den 15. Mar 2022

Rennsesongen avsluttes med klubbmesterskap torsdag 31. mars. Bratsberg IL og Utleira IL vil avholde klubbmesterskap sammen, og rennet er derfor åpent for alle medlemmer av disse to lagene, i alle aldre.

Opplegget er som følger:

Påmelding: Trykk her for å komme til påmeldingssiden. Påmeldingssiden er åpen til kl 14.00 på torsdag. Det vil være mulig å melde seg på på stadion før start, men for at utdeling av startnummer skal gå raskt for seg oppfordrer vi til å melde på på forhånd. De som meldte seg på forrige uke trenger ikke registrere seg på nytt.

Henting av startnummer: I rennkontoret i tidsrommet 17.20-17.40.

Start: Fra kl 18.00

Stilart: Fristil

Løypelengder:

• Kommer litt an på hvordan vi får kjørt løypa.

Voksenklassen arrangeres som "nullrenn", det vil si at alle går to runder a ca 1km, med en kort pause mellom. Det tas tida på hver runde, og vinneren er den som har mest mulig lik tid på begge runder.

Premiering: Full premiering i alle klasser. Fine uttrekkspremier blant alle deltakere, og ekstrapremie til kveldens flotteste antrekk

Prikk inn toppformen, ta på finstasen og møt opp på årets klubbmesterskap!

Telenorkarusellen - bonusrenn 10.mars

Postet av Bratsberg IL - Ski den 9. Mar 2022

Vi utnytter det fine skiføret og arrangerer bonusrenn! Rennet går i fristil, og vi prøver å få til ei løype med noen ekstra utfordringer, sånn som sist gang. Start for de minste (0-5 år) kl 18, og like før det tar vi en gjennomgang av dagens løype med de større barna (6 år og eldre).

Velkommen!

Telenorkarusell renn 6 og premieutdeling: 3. mars.

Postet av Bratsberg IL - Ski den 1. Mar 2022

Årets siste offisielle renn i årets Telenorkarusell på Bratsberg arrangeres torsdag 3. mars. Rennet går i fristil.

Umiddelbart etter rennet blir det også avholdt premieutdeling ute på skiarenaen. Det vil bli salg av kanelboller, kaffe, kake og pølse med brød. All betaling skjer med vipps, til nr 93997.

Bonusrenn: Siden det er så fint skiføre og mange ivrige barn vil vi forlenge karusellsesongen med noen bonusrenn. Hvor mange det blir får vi se, så følg med på hjemmesida fra uke til uke.

Velkommen skal dere være!

Telenorkarusell renn 5: 17. februar

Postet av Bratsberg IL - Ski den 15. Feb 2022

Stilart på denne ukens renn er klassisk.

Nye deltakere kan melde seg på HER!

På samme lenke kan de som er interesserte i det finne ut hvor fort de har gått.

Felles oppvarming for barn i skolealder fra kl 17.45. Finn damene med oransje vest og bli med dem :)

Velkommen!

NB! Uke 8 blir det ikke karusellrenn pga vinterferien. Sesongens siste renn, med premietudeling, blir altså torsdag 3. mars.

Bratsbergstafetten 2022, onsdag 16. februar

Postet av Bratsberg IL - Ski den 9. Feb 2022

Vi ønsker igjen velkommen til Bratsbergstafetten!

Løypekart

Arenakart

Frist for påmelding er søndag 13. februar kl 23.59. Påmeldingslinken kan også benyttes for etteranmelding og for å endre lagoppstilling, helt frem til kl 12.00 på renndagen.

Rennkontoret finner dere i tidtakerbygget ved stadion, og dette åpner kl 17.00.

VIKTIG INFORMASJON OM STARTNUMMER:

Startnumrene har tidtakerstrips på bryst og rygg. Disse bør ikke bøyes unødig. Det er tre forskjellige reklamer på numrene:

1. etappe med "LØPLABBET"

2. etappe med "MESTERBLIKK"

3. etappe med "MAINTECH"

Brikkene i numrene er definert til etappene, så kun "MainTech"-nummeret kan utløse målgang. Likeledes kan kun "LØPLABBET"-nummeret utløse 1.veksling og gi etappetid til 1.etappe og starttid til 2. etappe. Det er derfor SVÆRT viktig at løperne har riktig nummer.

Løperne skal levere fra seg startnumrene før de forlater vekslings-/målområdet.

STARTTIDER:

G8-10: 18.00

J8-10: 18.02

G11-12: 18.20

J11-12: 18.22

G/J15-16: 19.00

G13-14: 19.02

J13-14: 19.04

Estimert tid for premieutdeling:

G/J8-10: 18.45

GJ11-12: 19.30

G/J13-16: 20.00

Premieutdeling avholdes inne i Bratsberg Idrettshus.

PARKERING:

Parkering ved stadion og ellers på anviste plasser. Parkeringsavgift på kr 50 betales med VIPPS til nr 94004. De som skal betale med VIPPS kan gjerne gjøre det i forkant, og vise kvittering ved ankomst.