Bestilling av skibekledning

Postet av Bratsberg IL - Ski den 3. Okt 2022

Da er det klart for bestilling av skibekledning fra Trimtex. Her er det modeller som passer både for de som går tur og for de som trener aktivt, og til både stor og liten.

For å sikre levering før jul må alle bestillinger være mottatt innen 25. oktober!

Trykk her for priser.

Trykk her for å se designet.

Merk at modellene har byttet navn etter at dette designet ble laget. Gjeldende modellnavn ser dere i prislista, og på Trimtex sine hjemmesider finner dere beskrivelser av de ulike modellene, samt størrelsesguide.

Dersom noen ønsker å prøve størrelser så er det bare å ta kontakt, så skal vi se hva vi får til.

Bestilling eller spørsmål sendes til Cecilie, cmiljeteig@gmail.com.

Høstens skitreninger

Postet av Bratsberg IL - Ski den 28. Sep 2022

Da er høsten her og det nærmer seg tid for skitrening igjen! Høstens tilbud i skiavdelinga blir som følger:

2.-4.-klasse: Trening onsdager kl 18.00-19.00. Frem til snøen kommer trenger vi kun treningsklær og gode sko, og gjerne en refleksvest. Treningene vil foregå på stadion og i lysløypa. Første trening er onsdag 19. oktober.

5.-klasse og eldre: Det blir treningssamarbeid med Utleira og Nidelv, og frem til snøen kommer vil treningene foregå med utgangspunkt fra Utleirahallen. Tirsdager og torsdager kl 18.00. Om man også har lyst på onsdagstrening er det fullt lov å delta, men økta blir lagt opp for å passe de minste. Treningene er igang allerede, så det er bare å møte opp :)

Informasjon om treninger kommer fortløpende i Spond, så alle som vil delta på skitreninger må være registrert der. Følg linken om du ikke er registrert allerede: https://group.spond.com/BBFQK

Forøvrig er det ingen treningsavgift, men alle må være medlemmer i idrettslaget.

Om ikke lenge vil det bli mulig å bestille overtrekksklær fra Trimtex i Bratsberg sitt flotte design. Informasjon kommer.

Oppdatert! Klubbmesterskap torsdag 31. mars

Postet av Bratsberg IL - Ski den 15. Mar 2022

Rennsesongen avsluttes med klubbmesterskap torsdag 31. mars. Bratsberg IL og Utleira IL vil avholde klubbmesterskap sammen, og rennet er derfor åpent for alle medlemmer av disse to lagene, i alle aldre.

Opplegget er som følger:

Påmelding: Trykk her for å komme til påmeldingssiden. Påmeldingssiden er åpen til kl 14.00 på torsdag. Det vil være mulig å melde seg på på stadion før start, men for at utdeling av startnummer skal gå raskt for seg oppfordrer vi til å melde på på forhånd. De som meldte seg på forrige uke trenger ikke registrere seg på nytt.

Henting av startnummer: I rennkontoret i tidsrommet 17.20-17.40.

Start: Fra kl 18.00

Stilart: Fristil

Løypelengder:

• Kommer litt an på hvordan vi får kjørt løypa.

Voksenklassen arrangeres som "nullrenn", det vil si at alle går to runder a ca 1km, med en kort pause mellom. Det tas tida på hver runde, og vinneren er den som har mest mulig lik tid på begge runder.

Premiering: Full premiering i alle klasser. Fine uttrekkspremier blant alle deltakere, og ekstrapremie til kveldens flotteste antrekk

Prikk inn toppformen, ta på finstasen og møt opp på årets klubbmesterskap!

Telenorkarusellen - bonusrenn 10.mars

Postet av Bratsberg IL - Ski den 9. Mar 2022

Vi utnytter det fine skiføret og arrangerer bonusrenn! Rennet går i fristil, og vi prøver å få til ei løype med noen ekstra utfordringer, sånn som sist gang. Start for de minste (0-5 år) kl 18, og like før det tar vi en gjennomgang av dagens løype med de større barna (6 år og eldre).

Velkommen!

Telenorkarusell renn 6 og premieutdeling: 3. mars.

Postet av Bratsberg IL - Ski den 1. Mar 2022

Årets siste offisielle renn i årets Telenorkarusell på Bratsberg arrangeres torsdag 3. mars. Rennet går i fristil.

Umiddelbart etter rennet blir det også avholdt premieutdeling ute på skiarenaen. Det vil bli salg av kanelboller, kaffe, kake og pølse med brød. All betaling skjer med vipps, til nr 93997.

Bonusrenn: Siden det er så fint skiføre og mange ivrige barn vil vi forlenge karusellsesongen med noen bonusrenn. Hvor mange det blir får vi se, så følg med på hjemmesida fra uke til uke.

Velkommen skal dere være!