Telenorkarusellen 2020 - oppdatert 22. januar!

Postet av Bratsberg IL - Ski den 15. Des 2019

Det var lite som tydet på at det skulle gå an å arrangere Telenorkarusell denne uka, og derfor er vi ikke helt klare, selv om skiføret nå heldigvis er tilbake. Oppstart for karusellrenn blir derfor torsdag 30. januar. Informasjon om påmelding med mer kommer i løpet av få dager.

Telenorkarusellen i Bratsberg består av seks skirenn (med forbehold om at det er skiføre), alle på torsdager. Når forholdene tillater det vil det være ulike skicrosselementer i løypene. Vi tar imot deltakere i alle aldre, og løypelengdene er alt fra 300m for de aller yngste, til 5km for seniorløperne.

For deltakeravgiften på 250kr får du delta på alle seks renn, du får en Telenorpremie ved første renn, og enda en premie ved sesongens siste renn.

Nytt av året er at skiavdelinga har inngått et samarbeid med Bratsberg Bygdekvinnelag. Som Bratsberg idrettslag så jobber de aktivt for at Bratsberg skal være ei levende bygd, og med hjerte for matkultur så er det helt i deres ånd å ta ansvar for kafédrifta under karusellrennene. Flere av bygdekvinnene har sågar mange år med relevant erfaring fra karusellrennkjøkkenet, så vi er sikre på at dette skal gå helt utmerket! Vi i skiavdelinga er veldig glade for å ha dem med på laget, da det gir oss anledning til å fokusere mer på det som foregår ute på arenaen og i løypa.

0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline