Siste renn og premieutdeling for Telenorkarusellen - 8. mars.

Postet av Bratsberg IL - Ski den 27. Feb 2018

Vi har tidligere annonsert at siste renn og premieutdeling vil bli avholdt denne uka, men på grunn av kulda har vi bestemt oss for å utsette finalen ei uke. Ny dato er altså 8. mars.


Men her er uansett informasjon om det siste arrangementet, som vi vil gjennomføre som skicross. Vi har tre ulike startalternativer for dette arrangementet:

- nede på stadion (start kl 17.45): For de minste som vil gå sin vanlige løype nede ved stadion.

- ved grønn sirkel på kartet (start kl 18.00)

- ved rød sirkel på kartet (start kl 18.10)


Vi legger ingen føringer for hvem som skal starte hvor, men deltakerne må være på plass på sitt valgte startsted til de tidene som er angitt over. Nede på stadion blir det vanlig parstart, mens oppe ved "grønn og rød start" vil deltakerne bli startet i puljer på ca 5-8 løpere.

Skicrossløypa blir som (om enn ikke så vakkert...) tegnet inn på kartet under. Her blir det både krappe svinger og kuler å bryne seg på! Legg igjen skismøringa hjemme, her er det god glid som gjelder!


Når alle deltakere er i mål blir det premieutdeling inne i gymsalen. Om noen skulle være i tvil, så er det premie til alle, uansett hvor mange renn de har deltatt på! 

Inne får alle deltakere gratis vaffel og saft, i tillegg til at det vil bli mulighet for å kjøpe kaffe, pølser og brødmat.

Minner også om at skiavdelinga selger store sekker med helt topp dopapir og tørkepapir til henholdsvis kr 300 og 270 pr sekk. Dette kan betales med VIPPS og hentes ved smørebua i forbindelse med arrangementet.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.