Skisamling Kvikne 20.-22. november

Postet av Bratsberg IL - Ski den 20. Okt 2020

Det ser ikke ut til at det er gjennomførbart med noen skisamling i Edsåsdalen i år, men vi har funnet et fint alternativ i eget land, og er sikre på at vi skal få det like fint på Kvikne!

Vi bor på Kvikne Fjellhotell & Kafé hvor de har skiløyper like ved, og blir fordelt på leiligheter eller hotellrom. Egenandeler er 1000kr pr voksen og 600kr pr barn. Søsken av skiløperne er også velkomne til å være med. Alle måltider er inkludert, men ha gjerne noe på lur i tilfelle man blir sulten mellom måltidene.

Det er et basseng på hotellet som vi kan benytte når det passer i forhold til resten av programmet.

Sengetøy og håndklær får vi der, og utvask er inkludert i prisen.

Påmelding gjennom skiavdelinga sin gruppe på Spond innen 1. november.

Program for skisamlinga er som følger:

Fredag:

Ankomst når det passer hver enkelt. Middag serveres på hotellet fra kl 19.

Lørdag:

Frokost kl. 07.30

1. økt kl. 09.00. Først ski, deretter litt felles styrketrening innendørs.

Lunsj kl. 12.00

2. økt kl. 15.00

Middag kl. 18.00

Sosialt.

På kvelden er det moro om vi får til noe leik, spill, quiz eller liknende som store og små kan gjøre sammen. Her er det mulighet til å bidra med noe for de som føler seg kallet.

Søndag:

Frokost kl. 07.30

Trening kl. 09.00

Lunsj kl. 11.30

Avreise.



Bestilling av skibekledning

Postet av Bratsberg IL - Ski den 15. Okt 2020

Da er det klart for bestilling av skibekledning fra Trimtex. Her er det modeller som passer både for de som går tur og for de som trener aktivt, og til både stor og liten.

For å sikre levering før jul må alle bestillinger være mottatt innen 25. oktober!

Trykk her for priser.

Trykk her for å se designet. 

Merk at modellene har byttet navn etter at dette designet ble laget. Gjeldende modellnavn ser dere i prislista, og på Trimtex sine hjemmesider finner dere beskrivelser av de ulike modellene, samt størrelsesguide.

Dersom noen ønsker å prøve størrelser så er det bare å ta kontakt, så skal vi se hva vi får til.

Bestilling eller spørsmål sendes til Katrine på epost ski@bratsberg-il.no, evt andre kontaktkanaler :)



Oppstart skitrening tirsdag 13. oktober kl 18-19

Postet av Bratsberg IL - Ski den 2. Okt 2020

Da er det endelig klart at høstens skitreninger vil foregå tirsdager kl 18-19. Skitreningene er åpne for alle fra 2.-klasse og oppover.

Informasjon om treningene vil bli gitt gjennom Spond, og de som ikke allerede er tilknyttet skigruppa der kan bli det ved å trykke HER!

Inntil det kommer snø vil treningene foregå på barmark, hovedsakelig på arenaområdet og i lysløypetraseen. Alle må ha gode joggesko og gjerne en refleksvest. Edvin, Iver og Sara er klare med morsomme og allsidige aktiviteter for barna!

Første trening blir tirsdag 13. oktober.

For de som trenger nytt overtrekkstøy så vil det om ikke lenge åpnes for bestilling av klær fra vår flotte kolleksjon hos Trimtex. Info kommer.

Sett også av helga 20.-22. november for årets skisamling. Om skisamlinga blir i Edsåsdalen som før, her hjemme i Bratsberg eller et helt annet sted er ikke helt avklart enda, men skisamling skal det uansett bli!