Dagens løype, åpen kafé og klubbmesterskap

Postet av Bratsberg IL - Ski den 17. Mar 2019

23. og 24. mars går "Dagens løype" fra Bratsberg skistadion, gjennom 10'ern, og inn i løypene i Strindamarka ved Reinåsen. Se kart og løypebeskrivelse fra Trondheim Skiklub sin brosjyre under:I forbindelse med dagens løype har skiavdelinga i samarbeid med Estenstadhytta åpen kafé i skytterhuset på Rosmo, kl 11-15 lørdag og søndag. Her kan man komme og kjøpe seg noe godt å bite i, enten man kommer via skiløypa, eller til fots langs Ny Jord-vegen.

Dessuten, lørdag 23. mars arrangerer vi klubbmesterskap! Som i fjor har løypa start og mål ved skytterhuset på Rosmo. Barneløypa går i retning Leiråsen, hvor det er to vendepunkter. Løypa for 0-8 år blir ca 1,2km, og løypa for de eldre barna blir drøyt 2 km. For 15 år og eldre går løypa som i fjor, i en runde som går via Fåfengmyra, Austlimyra, Liaåsen og Leiråsen. Enkeltstart for barna, fellesstart for de store etter barneløpet. Klassisk stil. Påmelding kl 11.30-11.45 på renndagen. Start for barna kl 12. Håper på minst like god deltakelse i seniorklassen som i fjor, og enda bedre deltakelse i barneklassene! Premier til alle, og ekstra heder og ære til klubbmesterne!

Velkommen!


0 Kommentar

Resultater Bratsbergstafetten

Postet av Bratsberg IL - Ski den 6. Mar 2019

Da har vi sendt 261 unge skiløpere gjennom løypene våre på Bratsberg i kveld, og er godt fornøyde med innsatsen både til deltakerne og alle funksjonærer som har bidratt under arrangementet!

Vil rette en ekstra takk til sporty Ingrid Haugland og Guro Bostad, som hadde sin debut som speakere i kveld. Det klarte de med glans!

Resultater fra stafetten ligger tilgjengelig på www.eqtiming.no.


Det er funnet en del gjenglemte ting etter stafetten. Vi har kontaktet eierne til de tingene som hadde navn/nummer, men enda har vi følgende på hittegodsen:

* Fischer ski, 137 cm

* Swix staver, 150 cm

* En stk turkopp (premie)

* Ett par blå hummerhansker, Swix

* Ett par svarte hummerhansker, Craft

* Buff med reklame fra "Smak & Behag" på Oppdal

De som savner dette kan ta kontakt med Katrine på telefon 995 93 371.


0 Kommentar

Levert avIdrettenOnline