Program for skisamlinga i Edsåsdalen

Postet av Bratsberg IL - Ski den 8. Nov 2019

Da nærmer det seg avreise til skisamling i Edsåsdalen. 

I Edsåsdalen produseres det snø for fullt, nå som det er kaldt, og de har også fått en del "ekte" snø. Så det er håp om godt skiføre.


Her er tidsplan for skisamlinga:

Fredag:

Avreise når det passer hver enkelt. Middag serveres på Köja kl 19.

Lørdag:

Frokost kl. 07.30

1. økt kl. 09.00. Først ski, deretter litt felles styrketrening innendørs.

Lunsj kl. 12.00

2. økt kl. 15.00

Middag kl. 18.00

Sosialt.

På kvelden er det moro om vi får til noe leik, spill, quiz eller liknende som store og små kan gjøre sammen. Her er det mulighet til å bidra med noe for de som føler seg kallet.

Søndag:

Frokost kl. 07.30

Trening kl. 09.00

Lunsj kl. 11.30

Avreise.


Noe nyttig info:

- Sengetøy og håndduker er på rommene, men ta med ekstra badehåndklær for bassengbruk. Det er et lite basseng på hotellet, som man kan benytte mellom øktene.

- Det hender at det er ganske kaldt i Edsåsdalen. Ta med votter i tillegg til skihansker, da ungene ofte blir kalde på henda. 

- Lysløypa og et lite skitrekk er rett utafor hotellet. 

- De fleste familier har fått tildelt to rom med et kjøkken mellom. Dørene mellom er i utgangspunktet stengt, men for 400 kr kan man få åpnet disse og dermed få tilgang til et eget lite kjøkken, og ha mulighet til å gå mellom rommene. Dette får hver enkelt familie avtale og gjøre opp direkte med hotellet.

- Det er dårlig med butikker i Edsåsdalen. Det anbefales å ha med noe enkel mat å fylle på med mellom lunsj og middag på lørdag.

- Skiavdelinga ordner med varm saft til etter øktene.


Dette blir bra - vi glær oss :)