Bestilling av treningsklær

Postet av Bratsberg IL - Ski den 9. Okt 2019

Det er mulig å bestille klær fra vår Trimtex-kolleksjon i høst også. Kolleksjonen finner dere her: Trimtex-kolleksjon ski. Kolleksjonen er omtrent som tidligere år, men med noen oppgraderinger: Luene fikk en oppgradering i fjor, og har nå fôr i merinoull. Det finnes også en racing-lue for de som blir varme i toppen, og et pannebånd med fôr i merinoull. Modellen som heter Aviator er nå erstattet av en forbedret utgave som heter Ace, men prisen skal være den samme.

Årets prisliste finner dere her: Prisliste Trimtex 2019

Tilgjengelige juniorstørrelser er 130-160. Voksenmodellene finnes i str XS-XXXL. Luer og pannebånd finnes i str 56-59 cm. Er dere usikker på valg av størrelse så begynner det å finnes noen eksemplarer i bygda nå, så det vil nok la seg gjøre å få gode råd. Det er bare å spørre!

Og siden dette er spesialdesign, så er det en forutsetning at vi får inn minst 5 bestillinger på en gitt modell for at den skal produseres. Av den grunn vil det heller ikke være mulig å bestille disse klærne ellers gjennom året.

For at vi skal være sikre på å få levert klærne til jul (det er jo fine julegaver, dette), så er det viktig at alle bestillinger formidles til Katrine (katrine.sandbakk@gmail.com) innen 28. oktober!


0 Kommentar

Skisamling i Edsåsdalen 22.-24. november

Postet av Bratsberg IL - Ski den 9. Okt 2019

Nå nærmer det seg årets skisamling i Edsåsdalen, og vi må vite hvem som har lyst til å være med!

Påmeldingsfristen er fredag 18. oktober.

Her følger litt informasjon:

Dato for årets samling er som tidligere annonsert 22.-24. november.

Avreise er fredag ettermiddag, når det måtte passe den enkelte. Kjøreturen tar i underkant av tre timer.

Det blir to treningsøkter lørdag, og én treningsøkt på søndag før vi reiser hjem. Vi håper selvfølgelig på snø og skiføre, men om det ikke slår til blir det (nesten) like morsom barmarkstrening i stedet.

Dersom vi blir mange nok deltakere vil det nok bli anledning til å ta en dukkert i bassenget mellom treningsøktene.

Vi bor på Kôjagården, som før, hvor vi har et lite skitrekk og skiløyper rett utenfor døra.

Alle måltider er inkludert: Middag fredag kveld - frokost, lunsj og middag lørdag - frokost og lunsj søndag.

Skiavdelinga betaler en del av gildet, så prisene blir som følger:  Voksne: 900 kr pr pers. Barn under 15 år: 600 kr pr pers.

Sengetøy og håndklær finnes det der.

Søsken til barn som er med på skitrening er selvfølgelig velkomne til å bli med!

Påmelding sendes til ski@bratsberg-il.no, eller formidles til Katrine på annet vis. Si ifra dersom det er noen allergier som vi skal videreformidle til hotellet. Og ikke vær redd for å spørre om dere lurer på noe!

Trykk her for å lese mer om Edsåsdalen!


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline