Siste renn og premieutdeling for Telenorkarusellen - 8. mars.

Postet av Bratsberg IL - Ski den 27. Feb 2018

Vi har tidligere annonsert at siste renn og premieutdeling vil bli avholdt denne uka, men på grunn av kulda har vi bestemt oss for å utsette finalen ei uke. Ny dato er altså 8. mars.


Men her er uansett informasjon om det siste arrangementet, som vi vil gjennomføre som skicross. Vi har tre ulike startalternativer for dette arrangementet:

- nede på stadion (start kl 17.45): For de minste som vil gå sin vanlige løype nede ved stadion.

- ved grønn sirkel på kartet (start kl 18.00)

- ved rød sirkel på kartet (start kl 18.10)


Vi legger ingen føringer for hvem som skal starte hvor, men deltakerne må være på plass på sitt valgte startsted til de tidene som er angitt over. Nede på stadion blir det vanlig parstart, mens oppe ved "grønn og rød start" vil deltakerne bli startet i puljer på ca 5-8 løpere.

Skicrossløypa blir som (om enn ikke så vakkert...) tegnet inn på kartet under. Her blir det både krappe svinger og kuler å bryne seg på! Legg igjen skismøringa hjemme, her er det god glid som gjelder!


Når alle deltakere er i mål blir det premieutdeling inne i gymsalen. Om noen skulle være i tvil, så er det premie til alle, uansett hvor mange renn de har deltatt på! 

Inne får alle deltakere gratis vaffel og saft, i tillegg til at det vil bli mulighet for å kjøpe kaffe, pølser og brødmat.

Minner også om at skiavdelinga selger store sekker med helt topp dopapir og tørkepapir til henholdsvis kr 300 og 270 pr sekk. Dette kan betales med VIPPS og hentes ved smørebua i forbindelse med arrangementet.



Resultater Bratsbergstafetten

Postet av Bratsberg IL - Ski den 14. Feb 2018

Takk for oppmøtet, både til alle funksjonærer, deltakere og støtteapparat! Vi er fornøyde med deltakelsen, og glade for at stormen ventet til stafetten var ferdig før den tok til for fullt.

Resultatlister fra Bratsbergstafetten finner dere her: Resultater


Vi har plukket opp diverse gjenglemt utstyr. Hvis du savner en mørk dunvest, et par svart/hvit/blå polvotter eller en stor Swix-sekk, så ta kontakt med Katrine på tlf 99593371.


Velkommen tilbake neste år!





Bratsbergstafetten

Postet av Bratsberg IL - Ski den 12. Feb 2018

Vi gjentar noe nyttig informasjon i forbindelse med onsdagens stafett:


ETTERANMELDING OG ENDRING AV LAGOPPSETT:

Etteranmelding og endring av lagoppsett kan gjøres frem til rennstart ved å bruke denne lenken:

Påmelding


VIKTIG INFORMASJON OM STARTNUMMER: 

Startnumrene har tidtakerstrips på bryst og rygg. Disse bør ikke bøyes unødig. Det er tre forskjellige reklamer på numrene:

1. etappe med "LØPLABBET"

2. etappe med "MESTERBLIKK"

3. etappe med "MAINTECH"

Brikkene i numrene er definert til etappene, så kun "MainTech"-nummeret kan utløse målgang. Likeledes kan kun "LØPLABBET"-nummeret utløse 1.veksling og gi etappetid til 1.etappe og starttid til 2. etappe. Det er derfor SVÆRT viktig at løperne har riktig nummer.

Løperne skal levere fra seg startnumrene før de forlater vekslings-/målområdet.


STARTTIDER:

G8-10: 18.00

J8-10: 18.02

G11-12: 18.20

J11-12: 18.22

G13-14: 18.50

J13-14: 18.52

G15-16: 19.30

J15-16: 19.32


PARKERING:

Parkering ved stadion og ellers på anviste plasser. Parkeringsavgift på kr 50 betales kontant eller med VIPPS til nr 93997. De som skal betale med VIPPS kan gjerne gjøre det i forkant, og vise kvittering ved ankomst.


LØYPEKART:

Løypekart

Arenakart


PREMIEUTDELING:

Premieutdeling vil bli avviklet inne i idrettshuset så snart resultatlistene er klare.


Til de som meldte seg på søndag før kl 21: 

Etteranmeldingsavgiften ble dessverre aktivert noen timer for tidlig, og de som meldte seg på i denne perioden bes sjekke at de blir fakturert rett beløp (300kr pr lag). Ta kontakt via ski@bratsberg-il.no dersom dere har fått feil beløp.




Telenorkarusellen - to renn gjenstår

Postet av Bratsberg IL - Ski den 6. Feb 2018

Torsdag 8. februar arrangeres sesongens femte karusellrenn. Klassisk stil denne gang.

Torsdag 15. februar tar vi oss en velfortjent pause, etter som vi arrangerer stafett dagen før. Og torsdag 22. februar er det vinterferie.

Sjette og siste karusellrenn for denne sesongen blir altså torsdag 1. mars. Da håper vi å få til et skicross-renn!

Dato for premieutdeling vil bli annonsert i løpet av de neste par ukene.