Bratsbergstafetten 14. februar 2018

Postet av Bratsberg IL - Ski den 20. Jan 2018

Da nærmer det seg Bratsbergstafett igjen, og her finner dere nødvendig informasjon.

Nyttige linker:

Innbydelse

Påmelding

Løypekart

Arenakart

Frist for påmelding er 11. februar kl 23.59. Påmeldingslinken kan også benyttes for å endre lagoppstilling, helt frem til rennstart.

VIKTIG INFORMASJON OM STARTNUMMER: 

Startnumrene har tidtakerstrips på bryst og rygg. Disse bør ikke bøyes unødig. Det er tre forskjellige reklamer på numrene:

1. etappe med "LØPLABBET"

2. etappe med "MESTERBLIKK"

3. etappe med "MAINTECH"

Brikkene i numrene er definert til etappene, så kun "MainTech"-nummeret kan utløse målgang. Likeledes kan kun "LØPLABBET"-nummeret utløse 1.veksling og gi etappetid til 1.etappe og starttid til 2. etappe. Det er derfor SVÆRT viktig at løperne har riktig nummer.

Løperne skal levere fra seg startnumrene før de forlater vekslings-/målområdet.

STARTTIDER:

G8-10: 18.00

J8-10: 18.02

G11-12: 18.20

J11-12: 18.22

G13-14: 18.50

J13-14: 18.52

G15-16: 19.30

J15-16: 19.32


PARKERING:

Parkering ved stadion og ellers på anviste plasser. Parkeringsavgift på kr 50 betales kontant eller med VIPPS til nr 93997. De som skal betale med VIPPS kan gjerne gjøre det i forkant, og vise kvittering ved ankomst.
Resultater etter de to første renn i Telenorkarusellen

Postet av Bratsberg IL - Ski den 18. Jan 2018

Da har vi arrangert to renn i årets Telenorkarusell. Begge med flotte skiforhold, flinke arrangører og mange spreke deltakere. Måtte det vare sesongen ut!

Her kan dere se resultatene fra de to første rennene:

Trykk her for resultater fra første renn.

Trykk her for resultater fra andre renn.

Velkommen igjen neste torsdag!Telenorkarusellen 2018 - første renn arrangeres torsdag 11. januar

Postet av Bratsberg IL - Ski den 2. Jan 2018

Med nydelige skiforhold er det en glede å ønske velkommen til Telenorkarusellen 2018!

Karusellrennene på Bratsberg er åpne for deltakere i alle aldre. Vi har løyper i ulike lengder, tilpasset de ulike aldersgruppene. Vi vil gjerne ha deltakere både i 1-årsklassen og i seniorklassen!

Gjennom skisesongen arrangeres det 6 karusellrenn i Bratsberg (med forbehold om at det er skiføre…), alle på torsdager. Deltakeravgiften på 250kr dekker deltakelse i alle rennene, deltakerpremie fra Telenor som deles ut ved henting av startnummer, samt premie som deles ut på slutten av sesongen.

Etter rennet får man varm saft i målområdet, og deretter er det mulig å ta kveldsmaten inne i kaféen. Der selges det brød med pålegg, pølser og vafler. I kiosken tar vi imot kontanter, men ser gjerne at dere betaler via VIPPS, nr 93997.

Påmelding og henting av startnummer

Påmelding og betaling gjøres vi denne linken: Påmelding

Frist for forhåndspåmelding er kl 15 torsdag 11. januar. Ved påmelding mottar man en faktura som bes betales før første renn. Henting av startnummer foregår i idrettshuset fra kl 17.15 på renndagen.

Informasjon om startnummeret

Hver løper får ett startnummer, som benyttes på alle renn. Ta godt vare på dette, og skriv gjerne navn bakpå i tilfelle det skulle mistes. På baksiden av startnummeret er det brikker som registrerer start og målgang, og det er veldig viktig at man ikke fjerner eller bretter disse!

Premiering

Deltakerpremie gitt av Telenor deles ut ved henting av startnummer. I tillegg vil vi ha en egen premieutdeling, antakelig i forbindelse med siste karusellrenn.

Startordning

Siden vi har elektronisk registrering kan løperne starte i tilfeldig rekkefølge, uavhengig av startnummer. Vi legger likevel opp til å la de yngste deltakerne starte først. Første start går omtrent kl 18.

Løypekart finner dere her: Løypekart

Stilart

Her vil forholdene være med og bestemme, og informasjon komme fortløpende. Første renn blir i klassisk stil.


VELKOMMEN!
Bemanning karusellrenn 2018

Postet av Bratsberg IL - Ski den 2. Jan 2018

Her er bemanningslista for karusellrenn sesongen 2018. Bytt innbyrdes dersom det ikke passer når dere er satt opp.


Bemanning 2018.xlsxLevert av IdrettenOnline