Telenorkarusellen utsatt på ubestemt tid

Postet av Bratsberg IL - Ski den 23. Jan 2017

Det kommer vel neppe som noen overraskelse at det ikke blir arrangert noen Telenorkarusell denne uka. Vi krysser fingrene for at det blir skiføre igjen om ikke lenge!

Vi er glade for at vi fikk arrangert renn forrige uke, og sender en stor takk til alle som heiv seg rundt og sørget for preparering, rigging, tidtaking og saftservering i ei alternativ løype. Det viser seg jo at man må utnytte de dagene man får med skiføre, og da er det gull verdt å ha gode hjelpere som ordner opp selv på kort varsel!

Vi krysser fingrene for at det ikke blir en veldig lang pause fra karusellrenn :)

Telenorkarusellen 19. januar - OPPDATERT EN GANG TIL

Postet av Bratsberg IL - Ski den 17. Jan 2017

OPPDATERING! Det er mye vann på stadion for øyeblikket, men vi lager en runde lengre opp i løypa, så det blir renn! Start og mål blir omtrent der 1,5 km-løypa tar av.

Værmeldinga for de neste dagene har bedret seg litt, og vi håper det ikke blir mer regn enn at skiføret holder seg fint.

Denne ukens Telenorkarusell går som planlagt, og i klassisk stil, om ikke annen beskjed kommer i løpet av onsdag.

Det blir mulighet for etteranmelding og henting av startnummer fra kl 17.30 i idrettshuset. Det er også mulig å etteranmelde seg ved å sende epost med navn, kjønn, fødselsår og klubbtilhørighet til bratsberg.il@gmail.com. Gjør gjerne det i løpet av onsdag, så går registreringen og utdeling av startnummer litt raskere :)

Som sist er det mulig å kjøpe kveldsmat, vafler og kaffe i kaféen etter rennet.


Velkommen!Informasjon om Telenorkarusellen 2017

Postet av Bratsberg IL - Ski den 10. Jan 2017

Da er det igjen klart for karusellrenn på ski!

Karusellrennene på Bratsberg er åpne for deltakere i alle aldre, med løyper i ulike lengder, tilpasset de ulike aldersgruppene. Vi vil gjerne ha deltakere både i 1-årsklassen og i seniorklassen!

Gjennom skisesongen arrangeres det 6 slike karusellrenn i Bratsberg (med forbehold om at det er skiføre…), alle på torsdager. Deltakeravgiften på 250kr dekker deltakelse i alle rennene, samt premie som deles ut på slutten av sesongen.

Etter rennet er det selvfølgelig servering av varm saft i målområdet, og deretter er det mulig å ta turen innom kaféen. Der selges det kveldsmat til 25kr pr person, og i tillegg vafler og kaffe til hyggelige priser. Dette er en fin plass å møte andre Bratsbergbygg!

Påmelding og henting av startnummer

Påmelding og betaling gjøres vi denne linken: https://registrering.eqtiming.no/?EventUID=33464&lang=norwegian

Frist for forhåndspåmelding er kl 15 torsdag 12. januar. Det vil også være mulig å melde seg på løpsdagen, men det er til stor hjelp for oss dersom så mange som mulig gjør dette på forhånd. Ved påmelding mottar man en faktura som bes betales før første renn. Fint om dere kan fremvise kvittering ved henting av startnummer. Henting av startnummer foregår i idrettshuset fra kl 17.30 på renndagen.

Informasjon om startnummeret

Hver løper får ett startnummer, som benyttes på alle renn. Behold derfor dette startnummeret selv, og skriv gjerne navn bakpå i tilfelle det skulle mistes. På baksiden av startnummeret er det brikker som registrerer start og målgang, og det er veldig viktig at man ikke fjerner disse!

Premiering

Deltakerpremie gitt av Telenor deles ut ved henting av startnummer. I tillegg vil vi ha en egen premieutdeling, antakelig i forbindelse med siste karusellrenn.

Startordning

Siden vi har elektronisk registrering kan løperne starte i tilfeldig rekkefølge, uavhengig av startnummer. Vi legger likevel opp til å la de yngste deltakerne starte først. Første start går omtrent kl 18.

Stilart

Her vil forholdene være med og bestemme, og informasjon komme fortløpende. Første renn blir i fristil.

VELKOMMEN!