Telenorkarusellen 2020 - oppdatert 13. januar!

Postet av Bratsberg IL - Ski den 15. Des 2019

Da det for tiden er ganske isete i de nedre deler av løypa har vi bestemt oss for å utsette oppstart av karusellrenn til torsdag 23. januar. Informasjon om påmelding med mer kommer i løpet av få dager.

Telenorkarusellen i Bratsberg består av seks skirenn (med forbehold om at det er skiføre), alle på torsdager. Når forholdene tillater det vil det være ulike skicrosselementer i løypene. Vi tar imot deltakere i alle aldre, og løypelengdene er alt fra 300m for de aller yngste, til 5km for seniorløperne.

For deltakeravgiften på 250kr får du delta på alle seks renn, du får en Telenorpremie ved første renn, og enda en premie ved sesongens siste renn.

Nytt av året er at skiavdelinga har inngått et samarbeid med Bratsberg Bygdekvinnelag. Som Bratsberg idrettslag så jobber de aktivt for at Bratsberg skal være ei levende bygd, og med hjerte for matkultur så er det helt i deres ånd å ta ansvar for kafédrifta under karusellrennene. Flere av bygdekvinnene har sågar mange år med relevant erfaring fra karusellrennkjøkkenet, så vi er sikre på at dette skal gå helt utmerket! Vi i skiavdelinga er veldig glade for å ha dem med på laget, da det gir oss anledning til å fokusere mer på det som foregår ute på arenaen og i løypa.

0 Kommentar

Telenorkarusellen, siste renn og premieutdeling, torsdag 14. mars

Postet av Bratsberg IL - Ski den 26. Feb 2019

Da er det klart for årets siste renn i Telenorkarusellen! Stilart er fristil, og så lenge forholdene tillater det vil vi prøve å få til noen skicrosselementer i unnakjøringene ned mot stadion, for de større barna.

Denne gangen blir det også premieutdeling, og alle som har deltatt på renn har gjort seg fortjent til premie! Så lenge været er greit vil premieutdelinga bli avholdt ute, kort tid etter at siste løper er i mål.

Det vil som alltid være mulig å kjøpe mat og drikke inne i idrettshuset.


Velkommen!


0 Kommentar

Telenorkarusellen renn nr 5

Postet av Bratsberg IL - Ski den 11. Feb 2019

Med nysnø i løypa håper vi å kunne få til noen morsomme og utfordrende elementer langs løypa i denne ukens renn! Stilart blir fristil denne uka også.

Neste uke er det vinterferie, og så arrangeres sesongens siste karusellrenn torsdag 28. februar.


0 Kommentar

Telenorkarusellen renn nr 4

Postet av Bratsberg IL - Ski den 3. Feb 2019

Da har vi allerede gjort unna halvparten av årets Telenorkarusell, og renn nummer fire står for tur. Stilart denne uka er fristil.

Fellesstart for senior kl 17.45, og start for barna fra kl 18.15.

Gjentar oppfordringen fra forrige uke: Oppfordrer nok en gang til at vi lar de minste starte først. Alle får starte, og det er ingen grunn til at barna skal stå lenge i kø før start. Her må foreldrene bidra til å få ungene i bevegelse. Det er lov å gå i løypa før start også. 


0 Kommentar

Telenorkarusellen renn nr 3

Postet av Bratsberg IL - Ski den 29. Jan 2019

Klassisk stil på denne ukens Telenorkarusell.

Fellesstart for senior kl 17.45, og start for barna fra kl 18.15. Oppfordrer nok en gang til at vi lar de minste starte først. Alle får starte, og det er ingen grunn til at barna skal stå lenge i kø før start. Her må foreldrene bidra til å få ungene i bevegelse. Det er lov å gå i løypa før start også.

Minner også om hvordan aldersklassene fungerer: Klasse 8 år er for de som blir 8 år i løpet av 2019, og så videre. Løypene er merket med aldersklasser.


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline