Telenorkarusellen 2021 - renn nr 4 18. mars

Postet av Bratsberg IL - Ski den 21. Jan 2021

Torsdag 18. mars står renn nr fire i årets Telenorkarusell for tur! Stilart er fristil, og så fremt det fortsatt er forhold for det vil rennet gjennomføres i alternativ trasé med skicrosselementer underveis. Løypekart ser dere her!

Værmeldinga ser ikke så alt for lovende ut med tanke på å kunne arrangere et femte renn før påske, så muligens blir dette sesongens siste. Derfor avholder vi også premieutdeling torsdag 18. mars. Det vil da deles ut premier både for årets sesong og for fjorårets, som måtte avbrytes så brått og brutalt. Premieutdelingen avholdes i målområdet så snart alle løpere er i mål.

Så tar vi det heller som en skikkelig bonus dersom vi fortsatt har snø og kan arrangere renn også 25. mars.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vi har laget en smittevernplan som beskriver hvordan vi vil ivareta sikkerheten til deltakere, støtteapparat og funksjonærer. Denne ble oppdatert 2. februar, og du kan lese den HER. Denne inneholder også detaljer rundt gjennomføring av rennet. Alle bes lese denne i sin helhet, men her er også en kort oppsummering.

 • Endringer kan bli annonsert på kort frist dersom det pålegges av myndighetene eller Norges Skiforbund.
 • Ingen med symptomer på covid-19 har adgang til arrangementet.
 • Husk god håndhygiene og korrekte hosterutiner.
 • Dersom identifisert smitte påvises i ettertid, kontakt rennleder og smittevernansvarlig.
 • Lytt til annonseringer fra speaker i forhold til starttidspunkter og generell info.
 • Det kan kun være 200 personer til stede på arrangementet, i tillegg til de som er med i arrangørstaben. Derfor er det satt en øvre grense på 100 deltakere, og det stilles krav til at det kun kan være med én voksen pr deltaker.
 • Alle deltakere må forhåndspåmeldes via link til EQ timing. Trykk her for å komme til påmeldingssiden.
 • Startnummer og deltakerpremie fra Telenor deles ut utendørs på renndagen, i tidsrommet 17.30-17.45. Deltakerne beholder samme startnummer på alle renn.
 • Vi er pålagt å føre oversikt over alle som er til stede på arrangementet, og alle må derfor registrere seg ved ankomst. Det vil være oppslag med QR-kode som scannes med mobilkamera og tar deg til et registreringsskjema. Oversikten vil vi lagre i 10 dager og deretter slette.
 • Det vil ikke være kiosksalg ved årets renn.
 • 2 stk toaletter vil være åpne, ved kø, vent utendørs.
 • Premieutdeling vil bli avholdt utendørs etter siste renn. Denne vil foregå uten nærkontakt mellom premieansvarlig og deltakere. Mer informasjon om dette kommer i forkant av arrangementsdagen. Premiene for 2020 kunne vi ikke dele ut på tampen av fjorårssesongen, så disse vil bli delt ut samme kveld.
 • Så fremt snøforhold og Covid-19-forskrifter tillater det vil vi arrangere 6 renn i Telenorkarusellen.
 • Deltakeravgiften på 250kr dekker alle renn.
 • Trykk her for løypekart som viser distansene for de ulike aldersgruppene.
 • Som i fjor vil vi rigge til et skileikområde som vi oppfordrer til å bruke i forkant og/eller etterkant av rennet. Skileikområdet vil være forbeholdt de yngste (barnehagealder) frem til deres start kl 18:00, og deretter vil det være forbeholdt de større barna frem til deres start fra kl 18:15. Frem til kl 18:00 vil de de største barna ha anledning til å gå på ski i løypa og på et eget område på stadion.
 • Generelt, uansett hvor du oppholder deg så bes alle om å vise hensyn og holde avstand.
 • Gjentatte brudd på reglene eller uansvarlig oppførsel vil medføre bortvisning fra arrangementet resten av sesongen.

0 Kommentar

Telenorkarusellen renn nr 5 AVLYST

Postet av Bratsberg IL - Ski den 11. Mar 2020

Med bakgrunn i anbefalinger for å unngå smitte av coronavirus har vi besluttet å avlyse kveldens karusellrenn. Idrettslaget har fra før avlyst all innendørs trening i tiden fremover.

Vi håper situasjonen bedrer seg slik at vi får arrangert ett siste renn, og ikke minst premieutdeling, men inntil videre så bør hovedfokus være å bidra til å forhindre smittespredning.0 Kommentar

Renn nr. 4 i Telenorkarusellen 5. mars *Skicross*

Postet av Bratsberg IL - Ski den 29. Feb 2020

Skiføret er så bra som det kan bli, og vi ønsker velkommen til sesongens fjerde karusellrenn, torsdag 5. mars. Rennet går i fristil, og for de som ønsker seg en ekstra utfordring har vår eminente løypekjører laget noen artige elementer man kan bryne seg på.

De vanlige løypene er vist på kartet i denne linken: Løypekart karusellrenn

I unnakjøringa etter at man har gått over bekken i 1-kilometeren er det nå laget ei kuleløype parallelt med den vanlige traseen, og langs traseen i unnakjøringa like før 2-kilometeren kommer inn på 1-kilometeren er det laget ei slalåmløype. De som vil kan altså ta turen innom disse elementene på runden sin. Og det er ingenting i veien for at man kan gå en lengre runde enn det aldersklassen tilsier!

Eventuelt nye deltakere kan melde seg på i tidtakerbua i tidsrommet 17.45-18.00.

Tidsskjema er sånn omtrentlig som følger:

Kl 18.00      Felles skileik oppvarming for barna. Fellesstart 5km for senior.

Kl 18.15      Start for de yngste 0-6 år

Kl 18.25      Start for de eldre barna, fortløpende etter årsklasse


Etter rennet anbefaler vi Bygdekvinnelagets suppe, brødmat og vafler i kaféen! 


0 Kommentar

Neste renn i Telenorkarusellen er 27. februar

Postet av Bratsberg IL - Ski den 14. Feb 2020

I vinterferien (uke 8) blir det ikke arrangert Telenorkarusell.

Velkommen tilbake torsdag 27. februar!

Stilart: Klassisk.

Nye deltakere kan melde seg på i tidtakerbua kl 17.45-18.00.


Anbefaler alle å ta turen innom kaféen etter rennet, og nyte av Bygdekvinnelagets kveldsmatbuffet og vafler :)


0 Kommentar

Telenorkarusellen 2020 - oppdatert 4. februar!

Postet av Bratsberg IL - Ski den 15. Des 2019

Litt spent på hva slags nedbør vi får frem til torsdag, men vi satser hardt på å få arrangert første renn i telenorkarusellen denne uka, torsdag 6. februar! Stilart: klassisk.

Telenorkarusellen i Bratsberg består av seks skirenn (med forbehold om at det er skiføre), alle på torsdager. Når forholdene tillater det vil det være ulike skicrosselementer i løypene. Vi tar imot deltakere i alle aldre, og løypelengdene er alt fra 300m for de aller yngste, til 5km for seniorløperne.

For deltakeravgiften på 250kr får du delta på alle renn, du får en Telenorpremie ved første renn, og enda en premie ved sesongens siste renn.

Trykk her for påmelding!

Startnummer kan hentes i idrettshuset kl 17-18. For at utdelinga skal flyte fint ønsker vi at påmelding er lagt inn innen kl 12 på renndagen. Ved påmelding vil dere motta faktura for betaling av startkontingent. Startnummeret beholder dere selv og benytter på alle rennene.

De som er interessert i å se hvor raskt de har gått kan finne tidene på eqtiming.no etter rennet.

Kafé

Nytt av året er at skiavdelinga har inngått et samarbeid med Bratsberg Bygdekvinnelag. Som Bratsberg idrettslag så jobber de aktivt for at Bratsberg skal være ei levende bygd, og med hjerte for matkultur så er det helt i deres ånd å ta ansvar for kafédrifta under karusellrennene. Flere av bygdekvinnene har sågar mange år med relevant erfaring fra karusellrennkjøkkenet, så vi er sikre på at dette skal gå helt utmerket! Vi i skiavdelinga er veldig glade for å ha dem med på laget, da det gir oss anledning til å fokusere mer på det som foregår ute på arenaen og i løypa.

Menyen vil kunne variere noe, men skal bestå både av god og sunn kveldsmat, og vafler.

Ny startordning

Vi ønsker mindre køståing og mer aktivitet, og derfor tilbyr vi i år felles oppvarming i grupper før start. Det vil fungere som følger (tidspunkter er veiledende):

     

Kl 18.00Start senior, 5km.

Gruppevis oppvarming på stadion. Avhengig av snøforholdene vil vi forberede ulike skileikelementer. Informasjon vil bli gitt over høyttalerne. Anbefaler at foreldrene til de minste tar på ski for å kunne renne sammen med barna.
Kl 18.15Start 1-5 år.
Kl 18.20Start 6-7 år.
Kl 18.30Start 8-10 år.
Kl 18.40Start 11 år og eldre (også seniorer som eventuelt vil starte til slutt).

Oppvarminga for de ulike gruppene vil fortsette helt frem til deres starttidspunkt. Deltakelse på oppvarminga er selvfølgelig frivillig, men vi håper at de voksne vil vise engasjement og oppfordre sine til å delta!


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline