Velkommen til skitrening!

Postet av Bratsberg IL - Ski den 28. Sep 2017

Nå er høsten her, og det er tid for skitrening igjen!

Alle barn fra 2.-klasse og oppover er velkomne på skitrening tirsdag 17. oktober kl. 18.00-19.00

Oppmøte med antrekk og sko egnet for utendørstrening, ved idrettshuset. Husk refleksvest!

I høst vil vi ha barmarkstrening hver tirsdag, der fokuset er mye lek, moro og høy aktivitet!

Hovedtrener denne sesongen er Erlend Bjerkås.

Foreldre må gjerne være tilstede under treningene, og kan delta om de vil!

Velkommen til både nye og gamle deltakere :)

Informasjon om årets skisamling i Edsåsdalen

Postet av Bratsberg IL - Ski den 28. Sep 2017

Nå nærmer det seg årets skisamling i Edsåsdalen, og vi må vite hvem som har lyst til å være med.

Påmeldingsfristen er fredag 13. oktober.

Her følger litt informasjon:

Dato for årets samling er som tidligere annonsert 17.-19. november.

Avreise er fredag ettermiddag, når det måtte passe den enkelte. Kjøreturen tar i underkant av tre timer.

Det blir to treningsøkter lørdag, og én treningsøkt på søndag før vi reiser hjem. Vi håper selvfølgelig på snø og skiføre, men om det ikke slår til blir det (nesten) like morsom barmarkstrening i stedet.

Dersom vi blir mange nok deltakere vil det nok bli anledning til å ta en dukkert i bassenget mellom treningsøktene.

Alle måltider er inkludert: Middag fredag kveld - frokost, lunsj og middag lørdag - frokost og lunsj søndag.

Skiavdelinga betaler en del av gildet, så prisene blir som følger:  Voksne: 900 kr pr pers. Barn under 15 år: 500 kr pr pers.

Sengetøy og håndklær finnes det der.

Søsken til barn som er med på skitrening er selvfølgelig veldig velkomne til å bli med!

Påmelding sendes til ski@bratsberg-il.no, eller formidles til Katrine på annet vis. Si ifra dersom det er noen allergier som vi skal videreformidle til hotellet.

Klikk på bildet for å få mer info om Edsåsdalen :)

Bestilling av skibekledning

Postet av Bratsberg IL - Ski den 6. Sep 2017

Vinteren og skisesongen nærmer seg, og da er det kanskje noen som trenger noe nytt treningstøy. I fjor inngikk vi avtale med Trimtex om klubbekledning. Vi har fått veldig gode tilbakemeldinger på klærne, både når det gjelder design og funksjonalitet. Friidretten valgte å gå for samme design, og etter denne løpesesongen vi kan trygt si at de fleste i løpemiljøet rundt Trondheim vet hvordan Bratsberg-drakten ser ut :)

Dette er klær som kan brukes store deler av året, og kan kjøpes av alle lagets medlemmer.

For å være sikre på å få klærne levert før jul må vi sende inn bestilling innen søndag 1. oktober. De som skal ha noe bes sende en oversikt med ønsket modell og størrelse til ski@bratsberg-il.no, så blir det sendt felles bestilling.

Kolleksjonen finner dere her: Kolleksjon Bratsberg IL

Og prislisten finner dere her: Prisliste Trimtex

Litt om plaggene:

Trainer Plus er gode overtrekksklær for barn, og voksne som vil ha litt varmere klær. Disse er mer fôret enn modellene Aviator og Element, som er egnet for høyere aktivitet.

Ambition er konkurransedressen, og finnes både som todelt og heldress til voksne, og kun todelt til junior.

Storm Down Jacket er ei dunjakke som tåler mer nedbør enn mange andre dunjakker. Den er svart, med "Bratsberg IL" på ryggen og idrettslagets logo på brystet.

Flex shirt og hoodie er gensere henholdsvis med og uten hette. Disse er i teknisk stoff. Fin fritidsgenser, eller som et mellomlag.

Barnestørrelsene starter på str 130.

Klærne er litt små, så gå heller en størrelse opp enn ned dersom du er usikker. Og hvis noen ønsker å prøve størrelser, så kan vi prøve å formidle kontakt med noen som har klær fra kolleksjonen :)

Premieutdeling OG karusellrenn

Postet av Bratsberg IL - Ski den 20. Mar 2017

Så ble det igjen skiføre, og det ser ut til at vi skal få beholde det i noen dager fremover. Vi arrangerer derfor et sjette karusellrenn i tillegg til premieutdeling torsdag 23. mars!

Vi tar sikte på et mer komprimert arrangement, og downhilldistanse for de eldste. Det blir altså tre alternativer:

- start nede på stadion fra kl 18 for de minste

- start ved rød prikk på kartet (start når alle er på plass, ca kl 18)

- start ved grønn prikk på kartet (start når alle ved rød prikk har kommet seg avgårde)

Downhill-løypa følger den oransje streken på kartet, altså mot kjøreretningen.

Stilart er fristil.

Vi setter ingen grenser for hvilke aldersgrupper som skal starte her og der, det får bli opp til hver enkelt å vurdere ut ifra ønsker og ferdigheter. 1 km-runden kan gås som vanlig dersom noen ønsker det, mens de som går 2 km og lengre til vanlig bes kjøre downhill for å unngå kræsj i løypa.

For de som skal kjøre downhill blir det fellesavgang fra stadion kl 17.45, sammen med en starter.

Ganske umiddelbart etter at alle er kommet i mål blir det premieutdeling, og dersom været holder seg ok så blir denne avholdt ute på stadion. Det blir mulighet for å kjøpe vafler, pølser med mer i kiosken som vanlig.

Premieutdeling for Telenorkarusellen torsdag 23. mars kl 18

Postet av Bratsberg IL - Ski den 14. Mar 2017

Planen var å avholde premieutdeling i forbindelse med sjette og siste renn i Telenorkarusellen, men den muligheten ser ut til å smelte fra oss..

Premieutdeling må vi uansett få til, og den blir holdt torsdag 23. mars kl 18 i idrettshuset.

Velkommen!