Telenorkarusellen 2020 - oppdatert 13. januar!

Postet av Bratsberg IL - Ski den 15. Des 2019

Da det for tiden er ganske isete i de nedre deler av løypa har vi bestemt oss for å utsette oppstart av karusellrenn til torsdag 23. januar. Informasjon om påmelding med mer kommer i løpet av få dager.

Telenorkarusellen i Bratsberg består av seks skirenn (med forbehold om at det er skiføre), alle på torsdager. Når forholdene tillater det vil det være ulike skicrosselementer i løypene. Vi tar imot deltakere i alle aldre, og løypelengdene er alt fra 300m for de aller yngste, til 5km for seniorløperne.

For deltakeravgiften på 250kr får du delta på alle seks renn, du får en Telenorpremie ved første renn, og enda en premie ved sesongens siste renn.

Nytt av året er at skiavdelinga har inngått et samarbeid med Bratsberg Bygdekvinnelag. Som Bratsberg idrettslag så jobber de aktivt for at Bratsberg skal være ei levende bygd, og med hjerte for matkultur så er det helt i deres ånd å ta ansvar for kafédrifta under karusellrennene. Flere av bygdekvinnene har sågar mange år med relevant erfaring fra karusellrennkjøkkenet, så vi er sikre på at dette skal gå helt utmerket! Vi i skiavdelinga er veldig glade for å ha dem med på laget, da det gir oss anledning til å fokusere mer på det som foregår ute på arenaen og i løypa.

0 Kommentar

Program for skisamlinga i Edsåsdalen

Postet av Bratsberg IL - Ski den 8. Nov 2019

Da nærmer det seg avreise til skisamling i Edsåsdalen. 

I Edsåsdalen produseres det snø for fullt, nå som det er kaldt, og de har også fått en del "ekte" snø. Så det er håp om godt skiføre.


Her er tidsplan for skisamlinga:

Fredag:

Avreise når det passer hver enkelt. Middag serveres på Köja kl 19.

Lørdag:

Frokost kl. 07.30

1. økt kl. 09.00. Først ski, deretter litt felles styrketrening innendørs.

Lunsj kl. 12.00

2. økt kl. 15.00

Middag kl. 18.00

Sosialt.

På kvelden er det moro om vi får til noe leik, spill, quiz eller liknende som store og små kan gjøre sammen. Her er det mulighet til å bidra med noe for de som føler seg kallet.

Søndag:

Frokost kl. 07.30

Trening kl. 09.00

Lunsj kl. 11.30

Avreise.


Noe nyttig info:

- Sengetøy og håndduker er på rommene, men ta med ekstra badehåndklær for bassengbruk. Det er et lite basseng på hotellet, som man kan benytte mellom øktene.

- Det hender at det er ganske kaldt i Edsåsdalen. Ta med votter i tillegg til skihansker, da ungene ofte blir kalde på henda. 

- Lysløypa og et lite skitrekk er rett utafor hotellet. 

- De fleste familier har fått tildelt to rom med et kjøkken mellom. Dørene mellom er i utgangspunktet stengt, men for 400 kr kan man få åpnet disse og dermed få tilgang til et eget lite kjøkken, og ha mulighet til å gå mellom rommene. Dette får hver enkelt familie avtale og gjøre opp direkte med hotellet.

- Det er dårlig med butikker i Edsåsdalen. Det anbefales å ha med noe enkel mat å fylle på med mellom lunsj og middag på lørdag.

- Skiavdelinga ordner med varm saft til etter øktene.


Dette blir bra - vi glær oss :)
0 Kommentar

Bestilling av treningsklær

Postet av Bratsberg IL - Ski den 9. Okt 2019

Det er mulig å bestille klær fra vår Trimtex-kolleksjon i høst også. Kolleksjonen finner dere her: Trimtex-kolleksjon ski. Kolleksjonen er omtrent som tidligere år, men med noen oppgraderinger: Luene fikk en oppgradering i fjor, og har nå fôr i merinoull. Det finnes også en racing-lue for de som blir varme i toppen, og et pannebånd med fôr i merinoull. Modellen som heter Aviator er nå erstattet av en forbedret utgave som heter Ace, men prisen skal være den samme.

Årets prisliste finner dere her: Prisliste Trimtex 2019

Tilgjengelige juniorstørrelser er 130-160. Voksenmodellene finnes i str XS-XXXL. Luer og pannebånd finnes i str 56-59 cm. Er dere usikker på valg av størrelse så begynner det å finnes noen eksemplarer i bygda nå, så det vil nok la seg gjøre å få gode råd. Det er bare å spørre!

Og siden dette er spesialdesign, så er det en forutsetning at vi får inn minst 5 bestillinger på en gitt modell for at den skal produseres. Av den grunn vil det heller ikke være mulig å bestille disse klærne ellers gjennom året.

For at vi skal være sikre på å få levert klærne til jul (det er jo fine julegaver, dette), så er det viktig at alle bestillinger formidles til Katrine (katrine.sandbakk@gmail.com) innen 28. oktober!


0 Kommentar

Skisamling i Edsåsdalen 22.-24. november

Postet av Bratsberg IL - Ski den 9. Okt 2019

Nå nærmer det seg årets skisamling i Edsåsdalen, og vi må vite hvem som har lyst til å være med!

Påmeldingsfristen er fredag 18. oktober.

Her følger litt informasjon:

Dato for årets samling er som tidligere annonsert 22.-24. november.

Avreise er fredag ettermiddag, når det måtte passe den enkelte. Kjøreturen tar i underkant av tre timer.

Det blir to treningsøkter lørdag, og én treningsøkt på søndag før vi reiser hjem. Vi håper selvfølgelig på snø og skiføre, men om det ikke slår til blir det (nesten) like morsom barmarkstrening i stedet.

Dersom vi blir mange nok deltakere vil det nok bli anledning til å ta en dukkert i bassenget mellom treningsøktene.

Vi bor på Kôjagården, som før, hvor vi har et lite skitrekk og skiløyper rett utenfor døra.

Alle måltider er inkludert: Middag fredag kveld - frokost, lunsj og middag lørdag - frokost og lunsj søndag.

Skiavdelinga betaler en del av gildet, så prisene blir som følger:  Voksne: 900 kr pr pers. Barn under 15 år: 600 kr pr pers.

Sengetøy og håndklær finnes det der.

Søsken til barn som er med på skitrening er selvfølgelig velkomne til å bli med!

Påmelding sendes til ski@bratsberg-il.no, eller formidles til Katrine på annet vis. Si ifra dersom det er noen allergier som vi skal videreformidle til hotellet. Og ikke vær redd for å spørre om dere lurer på noe!

Trykk her for å lese mer om Edsåsdalen!


0 Kommentar

Oppstart skitrening

Postet av Bratsberg IL - Ski den 18. Sep 2019

Høsten er her og da er det tid for skitrening igjen!

Vi starter opp igjen med barmarkstrening for de som er født i 2012 og tidligere. Nå før høstferien blir treningene torsdag 26. september og torsdag 3. oktober, kl 18-19. Etter høstferien blir fast treningstidspunkt tirsdager kl 18-19, sånn som vi har hatt før. Oppmøte på grusbanen. Ta på gode joggesko og gjerne en refleksvest.

Signe og Iver er med som trenere i år også, med Sara som fast vikar. Vi er veldig glade for at de tar på en ny sesong! Etter høstferien vil Katrine være trener for de eldste, det vil si 5.-klasse og eldre.

Vi vet at det enda er litt igjen av fotballsesongen for flere, og at mange har nok med det, men for de som har anledning til det så ønsker vi å få gjennomført et par treninger også før høstferien. Rett og slett for at særlig de nye skal få vært med på mer enn ei trening før påmeldingsfristen til skisamlinga. Mer info om dette kommer, men vi kan jo nevne datoene først som sist: Skisamlinga i Edsåsdalen foregår 22.-24. november, og påmeldingsfristen er 20. oktober.

Informasjon om skitreninger blir lagt ut på facebook-gruppa "Bratsberg ski". 

Håper å se mange på skitrening!


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline