Dagens løype, åpen kafé og klubbmesterskap

Postet av Bratsberg IL - Ski den 17. Mar 2019

23. og 24. mars går "Dagens løype" fra Bratsberg skistadion, gjennom 10'ern, og inn i løypene i Strindamarka ved Reinåsen. Se kart og løypebeskrivelse fra Trondheim Skiklub sin brosjyre under:

I forbindelse med dagens løype har skiavdelinga i samarbeid med Estenstadhytta åpen kafé i skytterhuset på Rosmo, kl 11-15 lørdag og søndag. Her kan man komme og kjøpe seg noe godt å bite i, enten man kommer via skiløypa, eller til fots langs Ny Jord-vegen.

Dessuten, lørdag 23. mars arrangerer vi klubbmesterskap! Som i fjor har løypa start og mål ved skytterhuset på Rosmo. Barneløypa går i retning Leiråsen, hvor det er to vendepunkter. Løypa for 0-8 år blir ca 1,2km, og løypa for de eldre barna blir drøyt 2 km. For 15 år og eldre går løypa som i fjor, i en runde som går via Fåfengmyra, Austlimyra, Liaåsen og Leiråsen. Enkeltstart for barna, fellesstart for de store etter barneløpet. Klassisk stil. Påmelding kl 11.30-11.45 på renndagen. Start for barna kl 12. Håper på minst like god deltakelse i seniorklassen som i fjor, og enda bedre deltakelse i barneklassene! Premier til alle, og ekstra heder og ære til klubbmesterne!

Velkommen!

Resultater Bratsbergstafetten

Postet av Bratsberg IL - Ski den 6. Mar 2019

Da har vi sendt 261 unge skiløpere gjennom løypene våre på Bratsberg i kveld, og er godt fornøyde med innsatsen både til deltakerne og alle funksjonærer som har bidratt under arrangementet!

Vil rette en ekstra takk til sporty Ingrid Haugland og Guro Bostad, som hadde sin debut som speakere i kveld. Det klarte de med glans!

Resultater fra stafetten ligger tilgjengelig på www.eqtiming.no.

Det er funnet en del gjenglemte ting etter stafetten. Vi har kontaktet eierne til de tingene som hadde navn/nummer, men enda har vi følgende på hittegodsen:

* Fischer ski, 137 cm

* Swix staver, 150 cm

* En stk turkopp (premie)

* Ett par blå hummerhansker, Swix

* Ett par svarte hummerhansker, Craft

* Buff med reklame fra "Smak & Behag" på Oppdal

De som savner dette kan ta kontakt med Katrine på telefon 995 93 371.

Bratsbergstafetten - oppdaterte starttider

Postet av Bratsberg IL - Ski den 28. Feb 2019

På grunn av få påmeldte lag i klassene G/J15-16 år har vi flyttet frem starttidspunkt for denne klassen. Starttidene under er oppdatert.

Praktisk informasjon:

* Parkeringsavgift på 50kr kan betales kontant, eller med VIPPS til 94004. Betal gjerne før dere ankommer, og vis kvittering til P-vaktene.

* Etteranmelding og endring av lagoppsett er mulig via påmeldingssida helt frem til renndagen kl 12.

* I kaféen selges blant annet lapskaus, nudler, vafler og kaker, så der er det mulighet både for å spise seg god og mett og for å kose seg litt ekstra etter rennet.

Løypekart

Innbydelse

Påmeldingsside

Oppfordrer lagledere/oppmenn som melder på lag til å lage seg en påloggingsprofil (min side) ved påmelding. Da kan du selv gjøre endringer på dine lag helt opp til start.

VIKTIG INFORMASJON OM STARTNUMMER:

Startnumrene har tidtakerstrips på bryst og rygg. Disse bør ikke bøyes unødig. Det er tre forskjellige reklamer på numrene:

1. etappe med "LØPLABBET"

2. etappe med "MESTERBLIKK"

3. etappe med "MAINTECH"

Brikkene i numrene er definert til etappene, så kun "MainTech"-nummeret kan utløse målgang. Likeledes kan kun "LØPLABBET"-nummeret utløse 1.veksling å gi etappetid til 1.etappe og starttid til 2. etappe. Det er derfor SVÆRT viktig at løperne har riktig nummer.

Løperne skal levere fra seg startnumrene før de forlater vekslings-/målområdet. Tapte startnummer faktureres klubbene med 500kr.

FORELØPIGE STARTTIDER:

G8-10: 18.00

J8-10: 18.02

G11-12: 18.20

J11-12: 18.22

G/J15-16: 19.00

G13-14: 19.02

J13-14: 19.04

Estimert tid for premieutdeling:

G/J8-10: 19.00

GJ11-12: 19.15

G/J13-16: 20.00

Telenorkarusellen, siste renn og premieutdeling, torsdag 14. mars

Postet av Bratsberg IL - Ski den 26. Feb 2019

Da er det klart for årets siste renn i Telenorkarusellen! Stilart er fristil, og så lenge forholdene tillater det vil vi prøve å få til noen skicrosselementer i unnakjøringene ned mot stadion, for de større barna.

Denne gangen blir det også premieutdeling, og alle som har deltatt på renn har gjort seg fortjent til premie! Så lenge været er greit vil premieutdelinga bli avholdt ute, kort tid etter at siste løper er i mål.

Det vil som alltid være mulig å kjøpe mat og drikke inne i idrettshuset.

Velkommen!

Telenorkarusellen renn nr 5

Postet av Bratsberg IL - Ski den 11. Feb 2019

Med nysnø i løypa håper vi å kunne få til noen morsomme og utfordrende elementer langs løypa i denne ukens renn! Stilart blir fristil denne uka også.

Neste uke er det vinterferie, og så arrangeres sesongens siste karusellrenn torsdag 28. februar.